Yaşlı teyzeler, Apple parçalayıp dolar yaktı!

ABD'nin Rusya'ya yönelik yaptırım uygulamalı ile düşmanca tutumu Rus halkını çileden çıkarttı. Ruslar Putin'e destek için ABD Doları yaktı, Apple marka ürünleri parçaladı.

Yaşlı teyzeler, Apple parçalayıp dolar yaktı!
Yaşlı teyzeler, Apple parçalayıp dolar yaktı!
GİRİŞ 03.09.2018 14:35 GÜNCELLEME 03.09.2018 14:58

ABD ile Rusya ilişkileri hemen her dönemde gerginliklere sahne olmuştur. Ancak içinde bulunduğumuz son yıllar, özellikle ABD'nin Ortadoğu hakimiyet ve Rusya'nın Akdeniz üstünlük çabalarına sahne oldu. Bu durum da iki ülke arasında görülmemiş siyasi-ekonomik gerilimlere neden oldu.

ABD'nin yaptırımları ile devam eden bu sürece Ruslar büyük tepki gösterdi. Halk ülkenin belli başlı kentlerinde Apple marka ürünleri parçaladı, dolarlarını yaktı.

SERT ABD PROTESTOSU

Rusya'da Putin destekçisi bir grup, bir araya gelerek bir video hazırladı. Bu videoda ABD'ye tepki öne çıkarken Washington'un uyguladığı politikalara tepki gösterildi. Videoda bir grup kadının elinde Apple marka tableti parçaladığı görülürken, kadınlardan birinin hırsını alamayarak telefona silah ile vurduğu görülüyor.

Videonun ilerleyen kısımlarında ise bir başka grubun açıklama yaparak ABD'ye tepki gösterdiği ve içinde ateş yanan bir kovaya ABD dolarlarını attığı görülüyor. Kadınların yanan kovayı dolarlarla doldurduğu sırada "bizim dolarla işimiz yok, rubleyi seviyoruz" dediği duyuluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi