Erdoğan'ın çağrısı sonrası Rusya'dan kritik karar!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İdlib'de insani koridorlar oluşturulacağını vurgulayarak, "Rusya, Türkiye ve İran, İdlib'de, ABD liderliğindeki koalisyonun Rakka'da davrandığı gibi hareket etmeyecek. Rakka'da insani koridorlar kurulmamıştı" dedi.

Erdoğan'ın çağrısı sonrası Rusya'dan kritik karar!
Erdoğan'ın çağrısı sonrası Rusya'dan kritik karar!
GİRİŞ 14.09.2018 16:32 GÜNCELLEME 14.09.2018 16:32
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Almanya'yı ziyaret eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, mevkidaşı Heiko Maas'la bir araya geldi.

Başkent Berlin'de konuşan Lavrov, İdlib'de yerel güçleri anlaşmaya teşvik için insani koridor oluşturulacaklarını söyledi.

 

 

Bölgedeki terör unsurlarının vurulacağını dile getiren Lavrov, "Rusya, Türkiye ve İran, İdlib'de, ABD liderliğindeki koalisyonun Rakka'da davrandığı gibi hareket etmeyecek. Rakka'da insani koridorlar kurulmamıştı" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tahran'da gerçekleştirilen üçlü zirvede olası saldırı sonrasında büyük sivil kayıpların yaşanacağını belirtmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    Dostluk falan yok, ABD ye karşı koz sadece. Ne onlarla dost oluruz ne de dostluklarını isteriz, açın tarih okuyun ruslarla savaşlarımızı. Onlar her zaman aynı kafada, biz ise 2 gün önceyi unutuyoruz.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ne derde o simdi dagilin beyler abd dusunsun.
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu fotoğrafın güzelliğine bak yahu.. abd'nin gibi ikiyüzlü bakışlar yok. iki eski arkadaş gibi. Rusya , eski rusya değil beyler.
    Cevapla
  • Rambo 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki mutlu insan ama biri hep kazanan
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Şuana kadar iyi güzel 4 milyon Suriyeliye baktık ama yeter be kardeşim bir 3 milyon Suriyeli daha kaldıramaz bu ülke. Mecbur kapılar açılacak Avrupa'ya karşı elimizde büyük bir koz var... Salın kim nereye gidiyorsa gitsin.. Zaten şuan ekonomik bir buhran yaşıyoruz.. Suriyelilere yapılan harcamalar 40 milyar doları aşmış vaziyette.. Ne yapıp ne edip Rusya yoluyla bu parayı Esed kafirinden almamız lazım.
    Cevapla
  • 61 li 5 yıl önce Şikayet Et
    Senden yardım istedilermi verme tamam mı!!...toksun ya,herkesi kendin gibi sanıyorsun.hafta sonları ailenle yaptığın kahvaltıyı kac suriyeli aile yapıyor.onlarda kurulu bir düzen ve mutlu bir yuvalarının olmasını istemezmiydi.Akşam yolunu beklediği bir eşi,elleri dolu vaziyette gelen bir baba görmek istemezlermi!!!mutlu temiz bir yuva...o dilenen kadınlarda sabah 10 da kalkıp evinin işini yapmak istemezmi...evet içlerinde suistimal eden var ama,ihtiyaçlılar onlardan çok fazla...ALLAH için verin...ALLAH için borç verin zayi olmaz korkmayın.''ALLAH ım senin için acıdım ve verdim'' dedinizmi katlarını hem bu dünyada,hem mahşerde alacaksınız korkmayın!! hemde fazla fazla.
    Cevapla
  • SUTCU 5 yıl önce Şikayet Et
    tahminimce ruslar bize ibdili bana ver halebi sen al diyecek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti