İngilizlerden alçak yayın! Türkiye'ye göz diktiler

Türkiye'nin güneyinde güvenliğini sağlama çabaları İngiliz Economist dergisinde yayınlanan bir makalede değerlendirildi. Makalede tepkiye yol açan ifadelere yer verildi: "Türkiye, 1930'larda Hatay'ı Suriye'den ayırdı, şimdi sıra İdlib'de."

İngilizlerden alçak yayın! Türkiye'ye göz diktiler
İngilizlerden alçak yayın! Türkiye'ye göz diktiler
GİRİŞ 19.09.2018 15:53 GÜNCELLEME 19.09.2018 15:55
Bu Habere 192 Yorum Yapılmış

Fırat Kalkanı Harekatı sonrasında Zeytin Dalı operasyonu ile güneyindeki terör hedeflerini bertaraf etmek için harekete geçen Türkiye, bölgede çalışmalarını sürdürüyor.

Bu harekatlar kimi zaman Batı medyası tarafından 'işgal' olarak adlandırılsa da Türkiye, bölgedeki sivillerin güveniğini sağlıyor.

 

 

Terör örgütlerinin işgali altında olan El Bab, Afrin gibi bölgeleri özgürleştiren Türkiye, Londra merkezli The Economist tarafından hedef alınarak 'işgal gücü' olarak gösteriliyor.

"HATAY SURİYE'YE AİT"

Özellikle 17 Eylül'de gerçekleştirilen Soçi zirvesinden sonra elde edilen diplomatik başarıyı değerlendiren The Economist, yayınlanan makalede skandal ifadelere yer verdi. 1930'da Hatay'ın Türkiye tarafından Suriye'den ayrıldığı yazılan dergide, özellikle İdlib için yine aynı sonun beklendiği yazıldı.

Yazıda şu ifadelere yer verildi: "Esed rejimi, Türkiye'nin 1930'larda Hatay'ı Suriye’den ayırması gibi, şimdi de İdlib tarafında askeri varlığını artırmasından korkuyor"

The Economist geçmişte de Türkiye aleyhinde ifadelere yer veren yazıları yayınlamıştı.

YORUMLAR 192
  • ufuk temizkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazı hiç İngilizler masada olsaydı çıkmazdı hala dünyayı biz yöneteceğiz diyolar aslında trumph iyi etti kralicelerine tınmadı bile bileRotschild aileside çökecek bigün
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz hükümetiEmperyaller)düşüncelerini, medyaya zorla yerleştirdikleri agızlarla belirtiyor.Yıllarcaingiltere sınırları içindekileri ingiliz olmayan kral ve kraliçelerle aldattığı , dünyayı da müslüman vd.görunümlülerle aldattığı gibi,bu çağda da aldatacağını sanıyor fakat,boşa çaba...
    Cevapla
  • Tinyuğ 5 yıl önce Şikayet Et
    Fatih'in atı , Roma'yı gösteriyordu.Londıra'ya da geliyoruz.
    Cevapla
  • UĞUR 5 yıl önce Şikayet Et
    bizim idlib de gözümüz yok. BİZ ŞAMI DÜŞÜNÜYORUZ
    Cevapla
  • Ferhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Yürüyün be kim tutar sizi :) ulan nasıl bir kafa var sizde? Biri balkanları aliyor, biri afrikayı, hindistani :) hangi cağdayız hala orayı alacaz burayı alacaz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!