Trump: Biz olmasak güvende olamazlar!

ABD Başkanı Donald Trump, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütünün (OPEC) petrol fiyatlarını düşürmesi gerektiğini savundu.

Trump: Biz olmasak güvende olamazlar!
Trump: Biz olmasak güvende olamazlar!
GİRİŞ 20.09.2018 23:09 GÜNCELLEME 20.09.2018 23:10
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, petrol fiyatlarındaki yükselişten Orta Doğu ülkeleri ve OPEC'i sorumlu tuttu.

"BİZ OLMASAK, ORTADOĞU ÜLKELERİ GÜVENDE OLAMAZ"

 

 

Ortadoğu ülkelerini ABD'nin koruduğunu öne süren Trump, yaptığı paylaşımda, "Biz Ortadoğu ülkelerini koruyoruz, biz olmasak uzun süre güvende olmazlar. Onlar ise daha yüksek petrol fiyatları için bastırmaya devam ediyor. Bunu hatırlayacağız. OPEC tekeli, fiyatları şimdi düşürmeli" ifadesini kullandı.

​ABD Başkanı Trump, daha önce de OPEC'i, petrol fiyatlarını suni şekilde artırmakla itham etmişti.

YORUMLAR 62
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Ehadîs-i şerifede gelmiş ki: Âhirzamanın Süfyan ve Deccal gibi nifak ve zındıka başına geçecek eşhas-ı müdhişe-i muzırraları, İslâm'ın ve beşerin hırs ve şikakından istifade ederek az bir kuvvetle nev'-i beşeri herc ü merc eder ve koca Âlem-i İslâmı esaret altına alır. Ey ehl-i iman! Zillet içinde esaret altına girmemek isterseniz, aklınızı başınıza alınız! İhtilafınızdan istifade eden zalimlere karşı ﺍِﻧَّﻤَﺎ ﺍﻟْﻤُﺆْﻣِﻨُﻮﻥَ ﺍِﺧْﻮَﺓٌ kal'a-i kudsiyesi içine giriniz; tahassun ediniz. Uhuvvet Risalesi - 21
    Cevapla
  • MELTEM 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani sizi her an vurabiliriz diyor haydut ülkenin başkanı
    Cevapla
  • asa 5 yıl önce Şikayet Et
    adam ne yaptigini cok iyi biliyor...deli rolunde akilli...fiilen iflas etmis bir devleti kurtariyor....kim ne derse desin.....
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Alçak ve hadsiz köpekler! Sömüre sömüre yaşıyorsunuz! Biri de çıkıp Avrupada petrol ucuz ABD de yaşamak kolay deyince ağzını burnunu kırasım geliyor! Ulan sömüre sömüre dünyada ülke bırakmadılar be. Afrikayı sömüren Fransayı açıp okuyun bir kez. Yurtdışında gavura hizmet eden kim varsa ülkene almayacaksın vesselam. Ne doktorlar ne ilim ve bilimciler var ki kafire hizmet ediyor!
    Cevapla
  • Cabir 5 yıl önce Şikayet Et
    külliyen yalan, gittiği tüm ülkeleri kana bulayan ve kaos çıkartan bir ülke abd, siyonistlerin uşağı, ilgiltere siyonistlerin uşağı, Hollanda o keza.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri