Kerkük'te eş zamanlı iki bomba infilak etti

Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Afrasyav Kamil: "Kerkük'ün Esra Mafkudin ve Şeriket Tarık semtlerinde eş zamanlı iki bombalı saldırı düzenlendi. Can kaybının yaşanmadığı her iki saldırıda bombalı araçlar kullanıldı"

Kerkük'te eş zamanlı iki bomba infilak etti
Kerkük'te eş zamanlı iki bomba infilak etti
GİRİŞ 04.10.2018 02:25 GÜNCELLEME 04.10.2018 02:51

Irak'ın Kerkük kent merkezindeki iki ayrı semtte bombalı  araçlarla düzenlenen eş zamanlı iki saldırıda can kaybı yaşanmadığı bildirildi. 

Kerkük Polis Müdürlüğü Basın Sorumlusu Afrasyav Kamil, AA muhabirine  yaptığı açıklamada, "Kerkük'ün Esra Mafkudin ve Şeriket Tarık semtlerinde eş  zamanlı iki bombalı saldırı düzenlendi." dedi.

 

 

Kamil, patlamaların meydana geldiği sırada söz konusu bölgelerde hiç  kimsenin bulunmamasının bir facianın önüne geçtiğini söyledi.
 
Can kaybının yaşanmadığı her iki saldırıda bombalı araçların  kullanıldığı bilgisini veren Kamil, "Saldırıların kimi ya da kimleri hedef  aldığına ilişkin henüz net bir bilgi yok. Polis, bombalı saldırıların yapıldığı  semtlerde geniş çaplı inceleme başlattı. Bombalı araçların kent merkezine nasıl  getirildiği araştırılıyor." diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi