Ve son Hitler ortaya çıktı: Trump'ı hiç sevmem

Almanya'nın çok okunan gazetelerinden Bild, Alman diktatör Adolf Hitler'in son akrabalarına ulaştı... ABD'nin New York kentinde yaşayan Nazi diktatörün büyük büyük amcası olduğu Alexander Stuart-Houston açıklamalarda bulundu.

Ve son Hitler ortaya çıktı: Trump'ı hiç sevmem
Ve son Hitler ortaya çıktı: Trump'ı hiç sevmem
GİRİŞ 08.10.2018 10:32 GÜNCELLEME 08.10.2018 17:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Nazi diktatör Adolf Hitler’in kayıp akrabaları ortaya çıktı. Almanya’nın çok okunan gazetelerinden Bild, New York’a gitti ve Hitler soyunun hayattaki en yaşlı erkek üyesiyle konuştu. Bild muhabiri, Alexander Stuart-Houston isimli adamı New York’taki Long Island’daki evinde ziyaret etti. Nazi liderinin iki nesil arayla yeğeni olan Alexander Stuart Houston yaşamını anlattı.

68 yaşında olan Houston, yıllardır bu sırla yaşadığını ve iki kardeşi olduğunu söyledi. Brian ve Louis isimli erkek kardeşlerinin de New York’ta yaşadığını söyleyen Alexander emekli olduğunu söyledi. Alexander, göbek adının Adolf olduğunu söylerken, "Dünyada en sevmediğim insan olarak Donald Trump’ı gösterebilirim. Kesinlikle benim favorim değil. Bazı şeyleri iyi ama yaklaşımı beni rahatsız ediyor. Ben yalancılardan hoşlanmam" dedi.

 

 

Merkel hakkında ise, "İyi bir kadın. Zeki ve akıllı olduğu görülüyor" dedi. Alexander, Hitler’le akrabalığını, "Babam William Patrick Hitler, Adolf Hitler’in yeğeniydi. William’ın babası Alois Hitler, Adolf’un üvey kardeşiydi ve Dublin’de tanıştığı Brigid Dowling ile evlendi" dedi.

Alexander, 20.000 nüfuslu ufak bir kasabada, müstakil bir evde yaşadığını söyledi.

YORUMLAR 5
  • AsılIrkçıOnlar. 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara ne acı oturdu ise 3. kuşak akrabalarını bile deşifre ediyorlar. Biz milyonlarca Müslümanı katleden amerikan ve yahudileri böyle takip edebiliyor muyuz?
    Cevapla
  • BOYKOTT ISRAEL 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada devamli belgesel gösteriliyor Hitlerin yasayan akrabalari ile..müslümanlarin katillerinin yerleri belli..bazilari aramizda bile..SABIR!!!
    Cevapla
  • ^^^^^ 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi güzel, yegenini bulduk, şimdi kendisinide bulalım şu Hitlerin de Israyelin üzerine salalım. Yoksa onca müsülman ülkeleri bi işe yaramıyor.
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    bence malkocoglunu bulalim salalim ustlerine
    Cevapla
  • viyana kaplani 5 yıl önce Şikayet Et
    yakinda hitler dedesinin yerini alir o almazsa oğlu kesin alir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu