'Yeter artık' deyip el koydu! Trump'a ültimatom

First Lady Melania Trump, kocasının aşırı tweet atmasından memnun olmadığını ve Twitter'a düşüncelerini yansıtan Trump'a engel olmak için cep telefonunu sakladığını söyledi.

'Yeter artık' deyip el koydu! Trump'a ültimatom
'Yeter artık' deyip el koydu! Trump'a ültimatom
GİRİŞ 10.10.2018 17:31 GÜNCELLEME 10.10.2018 17:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Önemli duyuruları yaptığı paylaşımlarla duyuran ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, çocuklar için oluşturduğu "Be Best" isimli kampanyası kapsamında düzenlediği Afrika turunun ardından yaptığı açıklamayla şaşırttı. First Lady, Trump'ın tweet atmasına engel olmak için telefonunu sakladığı yorumlarını onayladı.

KOCASININ AŞIRI TWEET ATMASINDAN MEMNUN DEĞİL

 

 

Melania Trump kocasının aşırı tweet atmasından memnun olmadığını ve Twitter'a düşüncelerini yansıtan Trump'a engel olmak için bir çözüm bulduğunu, cep telefonunu sakladığını söyledi.

TRUMP, DÜŞÜNCELERİNİ İLETMEK İÇİN HER GÜN TWEET ATIYOR

Twitter'da çok etkili olan Donald Trump, yaklaşık 40.000 mesajın yayınlandığı hesabında 55 milyon aboneye sahip. Trump, bazen düşüncelerini iletmek için bazen de sadece demokratlara saldırmak için her gün birkaç mesaj gönderiyor.

"EŞİMİN DÜŞÜNDÜKLERİNE HER ZAMAN KATILMIYORUM"

Melania Trump, "Eşimin düşündüklerine her zaman katılmıyorum ve bunu ona söylüyorum. Ona en dürüst düşüncelerimi ve tavsiyelerimi söylüyorum. Bazen dinliyor, bazen dinlemiyor. Ama ben kendi sesim, kendi fikirlerime sahibim ve ne hissettiğim benim için çok önemli" dedi.

YORUMLAR 8
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bunlar ailecek dengesiz turp şimdi yine kreşe gider çocuk gibi zıbarır kreş videosu bunun ne kadar dengesiz olduğunun kanıtı
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Iyi fikir onun eline telefon verme adam düsünmeden yaziyor koca Amerika nin basbakani biraz mütevazi olmali diye düsünüyorum
    Cevapla
  • Hanifi 5 yıl önce Şikayet Et
    ilkokul talebesi gibi
    Cevapla
  • aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    cunku deli ne dediyini bilmiyorda onun icin
    Cevapla
  • Denge 5 yıl önce Şikayet Et
    Geçen aylarda turpu durdurmak için elinden gelen gayreti gösteren biri abd de gazeteye makale yazmıştı. Çok tartışılmış ve kim olduğu ortaya çıkmamıştı. Bugün o kişi belli oldu, turpun karısı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı