Maduro'dan olay çıkartacak iddia!

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Başkanı Donald Trump yönetimini kendisine suikast düzenlemeye çalışmakla suçladı.

GİRİŞ 12.10.2018 09:58 GÜNCELLEME 12.10.2018 11:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Maduro devlet televizyonunda yayımlanan açıklamasında ABD hükümetinin Kolombiya hükümetine kendisini öldürmeleri yönünde talimat verdiğini ileri sürdü.

"Buradan tüm dünyaya duyuruyorum. Maduro'yu öldürme emri, beni öldürmek isteyen Beyaz Saray tarafından Kolombiya hükümetine verildi. Saçımın tek bir teline bile dokunamayacaklar" ifadelerini kullandı.

 

 

4 Ağustos'ta bir askeri geçit töreni sırasında Nicolas Maduro'nun da bulunduğu bölüme, bomba yüklü insansız hava araçlarıyla bir saldırı düzenlenmiş, Maduro saldırıyı yara almadan atlatmıştı.

Nicolas Maduro suikast girişiminin ardından, Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos'u suçlamış, sonrasında ise saldırının arkasında Kolombiya'nın olduğuna dair kanıtı olduğunu belirtmişti ancak Venezuelalı lider henüz bu kanıtı açıklamadı.

Venezuela'da 4 Ağustos'ta devlet başkanı Nicolas Maduro'ya yönelik suikast girişimiyle ilişkili olarak geçtiğimiz Cuma günü gözaltına alınan kişilerden biri olan 56 yaşındaki Caracas Belediye Meclisi Üyesi Fernando Alban'ın gözaltında tutulduğu binada intihar ettiği öne sürüldü.

Gözaltında tutulduğu istihbarat binasının 10. katından atlayarak intihar ettiği öne sürüler Alban, olay yerinde hayatını kaybetti.

Ancak Maduro muhalifleri, Alban'ın rejim tarafından öldürüldüğünü öne sürdü.

YORUMLAR 10
  • dayı 5 yıl önce Şikayet Et
    bu maduro denen adam düzenbazın teki. halkını kandırıp parasıni cukkalıyor. bu gün venezuelaya gidip 2 saat tek başınıza herhangi bir caddede yürüyemezsiniz.
    Cevapla
  • Hacı Güven İsveç 5 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Müslüman olur, Allah cc yardımcıları olsun inşAllah
    Cevapla
  • u mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah maduroya ve halkına islamı nasibetsin. adam mazlumun yanında açıkça yer alıyor. korkmuyor. düşmanlarının kalbine korku salsın.
    Cevapla
  • martli 5 yıl önce Şikayet Et
    halki acindan geberiyor dünyanin en cok petrol satan ulkelerinden biri.. paralar kime gidiyor acaba
    Cevapla
  • xmznx 5 yıl önce Şikayet Et
    turkiye ozel tim gondermeli. korumak icin bir an evvel
    Cevapla
  • tebrizi 5 yıl önce Şikayet Et
    maduro dik dur eğilme bu millet seninle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi