Gerilim artıyor! S. Arabistan'dan sert ABD çıkışı

ABD Başkanı Trump'ın Suudi Arabistan hakkındaki açıklamalarına Riyad yönetiminden cevap geldi.

Gerilim artıyor! S. Arabistan'dan sert ABD çıkışı
Gerilim artıyor! S. Arabistan'dan sert ABD çıkışı
GİRİŞ 14.10.2018 15:32 GÜNCELLEME 14.10.2018 15:33
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan resmi haber ajansı WAS'ın yetkili kaynaklara dayandırdığı haberinde, "Suudi Arabistan olası eylemlere fazlasıyla karşılık verecektir. Suudi Arabistan ekonomisi dünya ekonomisinde etkili ve hayati rol oynamaktadır" ifadelerine yer verildi.
 
ABD Başkanı Trump Suudi Arabistalı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Başkonsolosluk'ta kaybolmasının ardından Riyad yönetimini suçlamış ve ispat edilmesi durumunda Suudi Arabistan'a yaptırımlar uygulayacağını belirtmişti.
 
"BİZ OLMADAN İKİ HAFTA İKTİDARDA DURAMAZSINIZ"
 

Başkan Trump seçim kampanyaları için yaptığı konuşmalarda Suudi Arabistan yönetimine son günlerde yüklenmeye başlamış, "Biz olmadan iki hafta iktidarda kalamazsınız" demişti.

YORUMLAR 70
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudı-ABD yakınlaşmasına muhalif KAŞIKÇI'yı "Türkiyedeki konsolosluğa yönlendirip" infaz eden üst akıl bi taşla onlarca kuş vurdu.Fevri karar vermeyelim. Zira hala çözemediğimiz Muhsin YAZICIOĞLU süikastini yapanlarla, sınırdan geçecek grup arasında PKK'lı Fehman Hüseyin var deyip insanımızı bombalatan merkez aynı merkez.. LAİLA diskoda çoğunlukla Arap turistleri vurarak Türkiye ile Arapların arasını açmaya çalışan ÜST Aklın yeni oyunu bu..
    Cevapla
  • Muhalif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiyatroyu izlerken arka sahnede asıl neler oluyor acaba? Neleri gizliyorlar, asıl görmememiz gereken ne?
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Trup bu araplarla istediği gibi oynuyor. Sizi ben iktidarda tutuyorum diyor. Madara oldular ama şeref haysiyet yok. Utanma hiç yok.
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen paracıklarının kontrolüne sahip değilsin ki? ABD sana el koydum dese sen ne yapacaksın. Hiç geçmiş olsun. Beraberce dünyayı yönetiyoruz dediğin ABD var ya el koyacağı senin paranla dünyayı yönetme derdinde. Hani dinini anında satıyorsun da zerre sıkılmıyorsun da paranı kaptırınca nasıl inkıbaz haline düşeceksin izleyeceğiz.
    Cevapla
  • HarunG 5 yıl önce Şikayet Et
    Naparsiniz, petrolun hepsini icermisiniz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler