ABD'den Türkiye'ye destek: Biz hazırız

ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Ankara ziyaretiyle ilgili açıklama geldi. Açıklama, "Pompeo görüşmede Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Kaşıkçı soruşturmasında Türkiye'ye destek olmaya hazırız" denildi.

GİRİŞ 17.10.2018 14:28 GÜNCELLEME 17.10.2018 14:35
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanlığı, bugün Ankara'yı ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ayrı ayrı görüşen ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Pompeo, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı ile ilgili endişelerini dile getirdi" ifadesi kullanılırken, ABD'nin soruşturma kapsamında Türkiye'ye destek olmaya hazır olduğu aktarıldı.

 

 

Dünkü Suudi Arabistan ziyaretinin ardından bugün Ankara'ya gelen Pompeo, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 40 dakika, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile de 35 dakika görüşmüştü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 49
  • Pro 5 yıl önce Şikayet Et
    golge etmeyin yeter
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk dostu bunlar
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayet mahalline ilk katili gelirmiş
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlardan bize hayır gelmez
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir şey olmamış gibi bu alçaklarla işbirliği yapılırsa bu millete ihanet olur. Adım adım her alanda ABD ile küçülmeye gidilmeli ve Türkiye için riskli bir ülke olmaktan çıkarılmalıdır. Çünkü Abd ile ilerde yaşanacak daha birçok sorun sözkonusu olacak. Temelsiz ilişkilerle Türkiyenin ödeyebileceği bedel kalmadı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı