Putin'den son dakika açıklaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin flaş bir açıklama yaptı... Putin, ''Teröristler Fırat'ın güneyinde bazı ABD vatandaşlarını rehin aldı.'' dedi.

GİRİŞ 18.10.2018 15:54 GÜNCELLEME 18.10.2018 17:30
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fırat'ın güneyindeki teröristlerin ABD vatandaşlarını alıkoyduğunu açıkladı. Putin, AB ve ABD güdümündeki güçler sebebiyle DEAŞ'ın Suriye'deki varlığını genişlettiğini belirtti. 

''NE OLDUĞUNU KİMSE BİLMİYOR...''

 

 

Putin, ''Fırat'ın doğusunda ABD'nin kontrolündeki bölgede ne olduğunu kimse bilmiyor, orada hala DEAŞ güçleri var. DEAŞ, Fırat boyunca ABD kontrolündeki bölgede varlığını artırdı. Teröristler toplam 700 kişiyi esir aldılar ve 10 kişiyi idam ettiler'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 33
  • derin 5 yıl önce Şikayet Et
    kırımdaki okul saldırısına misilleme gelmiş putinden. anında cevabı vermiş
    Cevapla
  • Yunus Koyuncu 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti ABD AB İsrail ve zalimlerle birlikte olanların üzerine olsun inşallah amiin
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ ...!!! ERBİL MERKEZLİ 5 KORİDOR ve PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Harita üzerinde çizdiğinizde ortaya Erbil merkezli 5 köşeli sarı bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız.. Barzani, ABD adına 5 köşeli yıldızı rozet olarak takmak için uğraşıyor. PENTAGON’un yeni merkezi Erbil, İskenderun-Erbil-Kızıldeniz arasında kurulacak Büyük İsrail’in (Siyon Ülkesi) koruyucusu ve 53. EYALETİN ŞERİFİ BARZANİ. 5 koridor sayesinde 5 denizdeki NATO-PENTAGON hakimiyeti. İpekyolu, enerji, maden, insan trafiğinin kontrolü ve dünya hakimiyeti...??!!!
    Cevapla
  • tersinim 5 yıl önce Şikayet Et
    ABDnin dolaysıyla İsrail'in yeni oyunu sahneye konuyor. Yeni bir iç savaşın fitilleri ateşleniyor. Bunda en küçük bir kuşku yok.
    Cevapla
  • engin 5 yıl önce Şikayet Et
    şeytan abd israil... in bir oyunu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!