Al Jazeera'den dehşete düşüren Kaşıkçı iddiası!

Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, incelemeler sonucunda Suudi konsolosun evinde hidroflorik asit ve özel kimyasal kalıntıların bulunduğunu duyurdu. Türkiye'deki Başsavcılık kaynaklarına dayandırılan haberde, bulguların Cemal Kaşıkçı'nın vücudunun tamamen yok edildiğini gösterdiğini aktardı.

Al Jazeera'den dehşete düşüren Kaşıkçı iddiası!
Al Jazeera'den dehşete düşüren Kaşıkçı iddiası!
GİRİŞ 08.11.2018 12:33 GÜNCELLEME 08.11.2018 13:22
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında her geçen gün yeni iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Suudi Arabistan'ın cinayeti işlediğini itiraf ettiği olay için gündemi sarsan iddiayı, Katar merkezli Al Jazeera televizyonu ortaya attı.

 

 

Al Jazeera televizyonu, Türkiye'deki Başsavcılık kaynağına dayandırdığı haberinde, incelemeler sonucunda Suudi konsolosun evinde hidroflorik asit ve özel kimyasal kalıntıların bulunduğunu duyurdu.

Başsavcılık kaynağı, bulguların Cemal Kaşıkçı'nın vücudunun konsolosun evinde bir odada tamamen yok edildiğini gösterdiğini aktardı.

Yetkili ayrıca, konsolosluk binasındaki kuyu ve kanalizasyonda asit ve kimyasal madde kalıntılarının bulunduğunu belirtti.

HİDROFLORİK ASİT NEDİR?

Hidroflorik asit, hidrojen florür bileşiğinin sudaki çözeltisine verilen isimdir. Özellikle cam işleme sanayiinde kullanılır. Camı aşındırıcı etkisi olduğundan dolayı, cam şişelerde saklanamazlar. Berrak sıvı halinde olup, HF olarak tanımlanır.

Kullanımında oldukça dikkat edilmelidir. Solunması ciddi zehirlenmelere yol açarken, cilt ile teması, derin yanıklara sebebiyet verebilir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu münafıklar Müslüman alemine kafir lerden daha çok zarar veriyor bunlar ebedi alemi hesap günü nü bilmiyorlar mı
    Cevapla
  • kimsesiz 5 yıl önce Şikayet Et
    sudi arabistanı Rabbim müslüman görünümündeki kafir yöneticilerden kurtarsın bu zalimler bir müslümana nasıl bunu yaptılar oysaki katil israile bir kez dahi sesini yükseltmediler elbet bir gün o mübarek beldeleri gerçek müslümanlar yönetir
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenazeyide yok etmişler
    Cevapla
  • Zeki 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tam anlamıyla aptallar bu olayın ortaya çıkacağını nasıl hesap etmediler
    Cevapla
  • abdollah 5 yıl önce Şikayet Et
    hesab etmezlermi efendi .! bence asil amaclari bu cinayeti turkiye uzerini atmakti ama yuce rabbim buna izin vermedi ve boylece suudi syonismini dunyaya rezil etti .
    Cevapla
  • Muratb 5 yıl önce Şikayet Et
    Cinayeti işleyenleri ve azmettirenleri Rabbim şu mübarek Cuma hürmetine Cehennemiyle ebedi muamele eylesin. Umarım hakiki müslüman suudlular için bir uyanma işareti olsun inşaallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü