Netanyahu'yu şoka uğratacak adım!

İsrail polisi, yolsuzluk yapıldığı yönündeki iddialara ilişkin soruşturmasını tamamlayarak, Netanyahu'ya yakın isimlerin de aralarında bulunduğu 6 kişiye dava açılmasını istedi.

Netanyahu'yu şoka uğratacak adım!
Netanyahu'yu şoka uğratacak adım!
GİRİŞ 08.11.2018 17:29 GÜNCELLEME 08.11.2018 17:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrail polisi, Almanya'dan denizaltı alınmasında yolsuzluk yapıldığı yönündeki iddialara ilişkin soruşturmasını tamamlayarak, Başbakan Binyamin Netanyahu'ya yakın isimlerin de aralarında bulunduğu 6 kişiye dava açılmasını istedi.

 

 

Polisten yapılan açıklamaya göre, haklarında yolsuzluk davası açılması istenen kişiler arasında Netahyahu'nun kuzeni ve eski avukatı David Shimron, Netanyahu'nun eski Özel Kalem Müdürü David Sharan ve eski İsrail Deniz Kuvvetleri Komutanı Eliezer Marom gibi önemli isimler yer alıyor.

Soruşturmada Başbakan Netanyahu'nun adının geçmediği belirtilen açıklamada, haklarında dava açılması istenen 6 ismin yolsuzluğa bulaştıklarını gösteren ciddi delillere ulaşıldığı ifade edildi.

 

 

Yolsuzluğa karıştıkları iddia edilen 6 isim hakkında dava açılıp açılmayacağına ise İsrail Başsavcılığı karar verecek.

İsrail polisi, Almanya'dan denizaltı alınması sırasında yolsuzluk yapıldığı iddialarının ardından çok sayıda üst düzey isim hakkında soruşturma başlatmıştı.

YORUMLAR 1
  • gkhanix18 5 yıl önce Şikayet Et
    bu dünyada yaşadın köpoğlu cehennemde cayır cayır yanasın inşallah
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı