Bu acının tarifi yok! Her şeyi anlatan fotoğraf

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı için Cidde'de ailesinin yaşadığı evde taziyeler kabul edilmeye başlandı.

Bu acının tarifi yok! Her şeyi anlatan fotoğraf
Bu acının tarifi yok! Her şeyi anlatan fotoğraf
GİRİŞ 17.11.2018 12:11 GÜNCELLEME 17.11.2018 12:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülere göre, Cemal Kaşıkçı'nın oğlu Salah Kaşıkçı, evinde babası için taziyeleri kabul etti. Kayıtlarda, başsağlığı için taziye evine ziyaretlerin yapıldığı görülüyor. Gelenler arasında üst düzey yetkililerin olup olmadığına dair herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

 

 

Salah daha önce yaptığı açıklamada, babası için taziyelerin, cumadan pazar gününe kadar Cidde'deki evinde kabul edileceğini belirtmişti.

Cemal Kaşıkçı için dün Medine'deki Mescid-i Nebevi'de sabah namazını müteakip ve Mekke'deki Mescid-i Haram'da cuma namazını sonrası gıyabi cenaze namazları kılınmıştı.

 

 

Kaşıkçı ailesinin taziye ve gıyabi cenaze namazı açıklamaları, Suudi Arabistan Başsavcı Sözcüsü Şelan eş-Şelan'ın cinayet soruşturmasına ilişkin başkent Riyad'da önceki gün düzenlediği basın toplantısının ardından yapılmıştı.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna 2 Ekim'de giren ve Suudi Arabistan'dan gelen bir ekip tarafından öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedine halen ulaşılamadı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    şöyle bakıyoruz halkin nabzına bakıyorum, suudlarda güvence olmadığından cok kişi umre ve hac vazifesini yapmaya cesaret edemiyorlar. neden sorulduğunda kayıp prensler, beşar esat gibi ülkesinde kendi halkını katletmesi şeklinde tezahür eden olaylar hepsi negatif düşüncelerin olmasını sağlıyor
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçma neden kimden korkacaksın.Turist olarak Suudi Arabistana gezmeye gitmiyor müslümanlar.Haç vazifesini yerine getirmek için Allah rızası için.Ben bu söylediklerini ilk defa senden duydum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek