İran'da saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İran'ın güneydoğusunda yer alan liman şehri Çabahar'da bombalı araçla bir saldırı düzenlendi. İran basını olayda şu ana kadar en az 4 kişinin öldüğünü 19 kişinin de yaralandığını bildirdi.

GİRİŞ 06.12.2018 10:30 GÜNCELLEME 06.12.2018 11:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İran devlet televizyonunun haberine göre, İran'ın güneydoğusunda yer alan liman şehri Çabahar'da bombalı araçla bir saldırı düzenlendi.

 

 

İran basını, saldırıda şu ana kadar en az 4 kişinin öldüğünü 19 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Olayın terör saldırısı olup olmadığı bilinmiyor.

 

 

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 5
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    iran da olan saldiri cia mossad ve pkk odakli dir kesinlikle abd nin ve itrail in en büyük hedefi iran i irak ve suriye gibi yapmak yapilmali ki pkk ya yer acsinlar yani ikinci bir itrail
    Cevapla
  • Osm786 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok basit Itrael yapmistir
    Cevapla
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    mesut bey öyle degil. ben Iranlıyım. Iran konusu hep farklıdır. iranda fars'lar(Pers'ler) hakimler. bunlar başka ırklara çok zulm ediorlar. özellikle Araplar ve Baluçlara. guney doguda Baluç kavmi yaşıyor. durumları orta afrikalılar gibidir. geçenlerde Baluçların bir silahli muhalif gurubun başkanını(Rigi adında) amerikalılar aldatıb, Iran hukumetine teslim etdiler.
    Cevapla
  • mesut 5 yıl önce Şikayet Et
    mesut be oyle degil. ben Iranliyim. Iran konusu hep farklidir. iranda fars'lar(Pers'ler) hakimler. bunlar baska irklara cok zulm ediorlar. ozellikle araplar ve baluclara. guney doguda (baluc) kavmi yasiyor. durumlari orta afrikalilar gibidir. gecenlerde Baluclarin bir silahli muhalif gurubun baskanini(Rigi) amerikalilar aldatib Iran hukumetine teslim etdiler.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    yine aynı taktik , bombalı araç yada canlı bomba . sonra sünnilerle şiileri birbirine düşür. iç savaş çıkart. böl parçala yut . her zaman ki emperyalistlerin taktiği vede her zaman bu taktiği yutan zavallı müslümanlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim