Erdoğan'ın adını anmadığı vekilden skandal sözler!

Almanya'da Sol Parti milletvekili ve terör örgütü PKK destekçisi Sevim Dağdelen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaretinden memnun olduğu dile getirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisini eleştirisini kabul etmedi.

GİRİŞ 07.12.2018 13:47 GÜNCELLEME 07.12.2018 13:47
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Haber7 / Dış Haberler Servisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya ziyareti kapsamında Türk asıllı siyasetçi Sevim Dağdelen ile bir araya gelmişti.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tepki gösterdiği ziyarete ilişkin Dağdelen'den skandal bir açıklama geldi.

Sevim Dağdelen'in geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldiği görüntü ve Alman meclisinde geçmişte açtığı YPG paçavrasının fotoğrafı...

ERDOĞAN'I ELEŞTİRİP KILIÇDAROĞLU'NA ARKA ÇIKTI

Alman meclisinde terör örgütü PKK/YPG'nin paçavrasını açacak kadar terör sevici olan Sevim Dağdelen komik sözlere imza attı. "Ben Türkiye düşmanı değilim" diyen Dağdelen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini ziyaret etmesinin normal olduğunu dile getirdi.

ERDOĞAN'IN SEVİM DAĞDELEN HAKKINDA SÖYLEDİKLERİ: ADINI DAHİ ANMAK İSTEMİYORUM

Alman haber ajansı Deutsche Welle'ya yazılı açıklama yapan Dağdelen, Kılıçdaroğlu'na arka çıkarak Erdoğan'ı eleştirdi. "Erdoğan siyasi muhaliflerini terörle suçluyor ve bu şekilde itibarsızlaştırmaya çalışıyor" ifadesini kullanan terör örgütünün destekçisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İsmini burada anmak dahi istemediğim Türk kökenli Alman milletvekili, PKK'yı Almanya'da terör örgütü listesinden çıkarmak için canhıraş mücadele vermesiyle tanınıyor" şeklindeki eleştirisini ise kabul etmediğini açıkladı.

TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VERDİĞİ GÖRÜNTÜLER, ERDOĞAN'IN ELEŞTİRİSİNİN NE KADAR HAKLI OLDUĞUNU ORTAYA KOYDU

2016 yılında Alman gazeteci Anne Will'in ARD kanalında yayınlanan programına katılmış ve gazetecinin "Neden PKK bir terör organizasyonu değildir diyorsunuz" sorusuna "Çünkü onlar politik organizasyondur. Bu tanım tamamen keyfi ve manipülatif bir tanımlamadır" dediği görüntüler akla geldi.

İşte o görüntüler...

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 44
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP li seçmenler lutfen artık bunları görün kımlerle muhatap oluyor genel başkanınız yemınle sonunuz HDP den farklı olmayacak....NOKTA
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadin türkiye‘ye seyahat ediyormu etmiyormu onu tartisalim!!!
    Cevapla
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk asılli demeyin kardesim şunlara.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Elin SUUD'una kızıyoruz ama objectif bir şekilde bakalım. Öyle ya da böyle katılırız katılmayız ama ülkelerine tehdit olarak gördükleri KAŞIKÇIYI bilmem kaç parçaya böldülerrr, bizim ülke hanınlerı Orhan PAMUK Almanyada capuçino içiyor kafelerde, bu Şaziment'de dudaklarına kırmızı ruju rahatlıkla sürebiliyor!!!
    Cevapla
  • Ayder 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar densz dangalak vatanını sevmeyen terôr sevicileri
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!