Rusya'dan ABD'ye Ukrayna çağrısı! Saldıracaklar

Rusya’nın ABD Büyükelçiliği ABD hükümetine çağrıda bulundu. Büyükelçilik, Ukrayna’nın Donbass’a saldırı hazırlıkları içinde olduğunu belirterek Washington’un bunu görmezden gelmemesi gerektiğini söyledi.

Rusya'dan ABD'ye Ukrayna çağrısı! Saldıracaklar
Rusya'dan ABD'ye Ukrayna çağrısı! Saldıracaklar
GİRİŞ 11.12.2018 11:15 GÜNCELLEME 11.12.2018 11:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya’nın ABD Büyükelçiliği sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı bir basın bildirisinde ABD hükümetine çağrıda bulundu. Büyükelçilik, Ukrayna’nın Donbass’a saldırı hazırlığı içinde olduğunu belirterek ABD’nin bunu görmezden gelmemesi gerektiğini söyledi.

 

 

Büyükelçilikten yapılan açıklamada, “Biz Washington’a Ukrayna Silahlı Kuvvetleri ve aşırı sağ ekibinin Donbass’daki temas hattı boyunca yürüttüğü ve kanlı senaryolara yol açabilecek faal hazırlıklarını görmezden gelmemeleri için çağrıda bulunuyoruz” ifadelerine yer verildi. 

ABD’ye bağlı eğitmenlerin de bölgede olduğunun altının çizildiği açıklamada, “ABD Dışişleri Bakanlığı savaş bölgesinde Ukrayna hava saldırı tugaylarına emir veren ve eğiten Amerikalı eğitmenlerin olduğunu kabul etmek zorunda” denildi. 

NAZİ ALMANYA'SI SEMBOLLERİ

 

 

Açıklama ile birlikte paylaşılan fotoğrafta askerlerden birinin Nazi Almanya'sı döneminde görev yapan ‘SS Panzer Tümeni Totenkopf’a ait bir sembolü üzerinde taşımasına dikkat çekildi.

Yapılan açıklamada bölgedeki hazırlıkların anlamsız olduğu ve ABD’nin Doğu Ukrayna’daki problemlerin diplomasi ile çözülmesi gerektiği söylemleri ile çatıştığı vurgulandı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • vatan61 5 yıl önce Şikayet Et
    peki senin orda kırımda ne işin var rusya efendi............
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Vur geç ya neyin muhabbet ini konusuyorsunuz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi