ABD'yi kızdıracak gelişme: Hepsini vurdu

Rusya, Japonya ile tartışmalı olan sınırına S-400 füze savunma sistemlerini kurarak test etti.

ABD'yi kızdıracak gelişme: Hepsini vurdu
ABD'yi kızdıracak gelişme: Hepsini vurdu
GİRİŞ 11.12.2018 13:28 GÜNCELLEME 11.12.2018 13:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Habarovsk bölgesine S-400 füze savunma sistemlerinin ilk bölümünü kurdu.

 

 

Rusya Savunma Bakanlığının Doğu Askeri Bölgesince verilen bilgilere göre, yeni yerleştirilen S-400'lerin test eğitimleri başlatıldı. Test eğitimlerinin başarılı olduğunu açıklayan yetkililer, "Habarovsk Bölgesinde Hava Kuvvetleri ve Hava Savunma askeri birliği, S-400 füze savunma sistemlerinin eğitimli düşman hava saldırısını geri püskürttü. Silahlar hedefleri net şekilde vurdu" ifadelerini kullandı.

Rusya Savunma Bakanlığınca yapılan açıklamada ise "S-400 füzelerinin hesaplamaları yapıldı, eğitim füze fırlatıldı, düşmanın hava hedefleri yok edildi" denildi.

 

 

Habarovsk Bölgesi’nde ilk S-400 sistemleri Kasım ayında kurulmaya başlandı. Japonya sınırına füze savunma sistemlerini kurulması Japonya ve ABD tarafından eleştirilmiş, Japonya Başbakanı Shinzo Abe, misilleme olarak sınıra yeni füze sistemleri ekleyeceklerini açıklamıştı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • SAGOPA KAJMER 5 yıl önce Şikayet Et
    abdnin, avrupanın, israilin ve müslümanlara bu zulümleri yaşatanların suriye, ırak, afganistan, mısır, libya gibi savaş yaşamalrını beter olmalarını görmek isterdim.
    Cevapla
  • misafir vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar Nuri ÖZTÜRK Ulusal Kanalda yapmış olduğu son programlarından birinde Putin'in Suriye' yi ABD işgaline karşı korumaya aldığı için, Müslüman dünyası Putin ve kurmaylarına Dua etmesi gerektiğini söylemişti. Çok haklı idi son beş yılda bunu görmüş olduk.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    S400 ler dünyanin engelismis hava sistemi bosuna amerika inlemiyor 20 yil önce abd ab dalga geciyordu rusyanin paslanmis silahlari birde gazetelerde siyah ayi rusya böbürüryor iste Allah in tokati yok bu gün güclüsün yarin gücsüzsün Sen güclüyken sönürdün öldürdün tecavüz ettin aynisini da görecen sen köle olacan güclü rusya haclilari frenliyor basarilar dileriz rusya halkina
    Cevapla
  • Esdortyuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu silahı muhakkak almaliyiz. Amerikanin korkulu rüyası oldu :)
    Cevapla
  • Adler 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD Korktuğuda bu zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü