ABD'den Fransa açıklaması! Sınırımızı koruyacağız

ABD Başkanı Donald Trump, Fransa’nın Strazburg kentinde gerçekleşen ve 3 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan saldırı hakkında, “Fransa’da çok kötü bir terör saldırısı daha gerçekleştirildi. Biz sınırlarımızı daha da güçlendireceğiz” dedi.

ABD'den Fransa açıklaması! Sınırımızı koruyacağız
ABD'den Fransa açıklaması! Sınırımızı koruyacağız
GİRİŞ 12.12.2018 17:33 GÜNCELLEME 12.12.2018 17:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabı üzerinden Fransa’nın Strazburg kentinde gerçekleşen ve 3 kişinin hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan saldırı hakkında açıklamalarda bulunarak, ABD sınır güvenliğinin arttırılacağını belirtti.

Trump, “Fransa’da çok kötü bir terör saldırısı daha gerçekleştirildi. Biz sınırlarımızı daha da güçlendireceğiz” ifadelerini kullandı. 

Demokrat Parti üyelerinin Meksika sınırına örülen duvar için ayrılan bütçeye destek vermeleri gerektiğini belirten Trump, “Demokratlar ve Başkan Obama İran’a 150 milyar dolar verdi ve hiçbir şey elde etmedi. Ama onlar ulusal güvenliğimiz ve bir duvar için 5 milyar dolar veremiyorlar mı” dedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Güven 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek terörist sizsiniz.
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye 4 milyon suriyeli arap kürt yezid demeden sinirlari acti abd duvar örme derdinde nerde senin insan haklarin dilinimi yuttu duymaz mi oldu kör mü oldu hayatiniz yalan kanunda yazili ama kanunlarina kendileri uymuyor barbarlarda insan hakki ne gezer türkiye 40 yildir terörle mücadele ediyor ama irak savasinda 500 bin kürdü ülkeye aldi onlari korudu bizim kürt kardeslerimizle insanla sorunumuz yok sadece terörle üc bes kisi terör yapiyor diye bütün halki cezalandirmak barbarlik tir teröristmi vur alnindan kimse sana birsey diyemez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi