ABD ile Almanya, S-400'ün muadilini üretecek

ABD ile Almanya ordularının Rus S-400 füze savunma sistemlerinin muadilini üretmek için gizli görüşmeler yaptığı belirtildi.

ABD ile Almanya, S-400'ün muadilini üretecek
ABD ile Almanya, S-400'ün muadilini üretecek
GİRİŞ 15.12.2018 07:35 GÜNCELLEME 15.12.2018 07:37
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Defense News'in haberine göre ABD ve Almanya, Batı'da büyük bir endişe yaratan S-400'lerin muadilini geliştirmek için çalışma yürütüyor.

Almanya'nın Taktisches Luftverteidigungssystem (TLVS) adlı füze savunma sistemi baz alınarak geliştirileceği belirtilen yeni sistemde büyük oranda ABD'nin PAC-3 sistemindeki teknolojilerden yararlanılabileceği kaydedildi.

Yeni füze savunma sisteminin, 100 kilometre menzile sahip Alman MEADS kompleksi üzerindeki çalışmalar dikkate alınarak da tasarlanabileceği ve üretilebileceği ifade edildi.

Habere göre bu durumda ABD, Avrupalı müttefiklerini korumak için yeni sistem üretilinceye kadar Almanya'ya PAC-3 kompleksleri satabilir.

ABD ve Almanya'nın projeyle ilgili nihai kararını şubat-mart aylarında alacağını ancak şu anda bazı teknik detayların netlik kazandığını da yazan Defense News, yeni sistemde 20-30 kilometre irtifadaki balistik hedefleri tespit edebilecek 360 derece görüş açısına sahip bir radar mekanizmasının mutlaka yer alacağını vurguladı.

YORUMLAR 14
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist kafir iblis yahudiler ve itleri.ne yapsanız boş.gebereceksiniz.
    Cevapla
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Bati ve ABD s400 durdurmaya calisiyorlar. Hepsi fasafiso. Ruslar türkiye Ike s500 ortak üretime gidiyor. Amerika almanyadan para kopartacakta ondan
    Cevapla
  • Akif 5 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar silaha yaptığı teknolojik yatırımı sağlık , otomotiv ve yolcu uçaklarına yapsaydı.Dünyayı ele geçirirdi.
    Cevapla
  • Y, O 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlari kizarsa Dünyayi 5 Kere dolasacak füze yapar.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    alman askerinin bugünkü elindeki hersey arizali ve sakat kendileri gibi hic birsey yapamazlar dünyada almanlarin rusyadan korkudugu kadar hicbir ülke yoktur nokta Putini kizdirirlarsa KIRIM gibi dogu almanyayi terden yag ceker gibi tekrar alir dünyada öküzün ota baktigi gtibi bakadurur.
    Cevapla
  • komik sin LAN :)) 5 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki baban alman senin :)))
    Cevapla
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu demek oluyor ki çok şişirilen amerikan hava savunma sistemleri balondu patladı. Geçenlerde açıklanan S300 bilgilerinin çalınmasıyla patriotların yapıldığı gerçeği ispatlanmış oldu. Biz S400 satın almak istediğimizde S400 işe yaramaz diyenlere kapak olsun.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    salihcim amerika füzeleri işe yarasaydı israile satıkları çelik kubbe sistemi işe yarardı
    Cevapla
  • Salih 5 yıl önce Şikayet Et
    Boş konuşuyorsun suudlar ABD yapımı füzelerle hergün engelleme yapıyor bir tane bile füzeyi ıskalamıyor Peki s400 hiçbir başarı gösterdi mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu
Suudi Arabistan ve BAE'den İran'a operasyon darbesi! Tüm planı ABD'ye sızdırmışlar