Fransa'da 17 Kasım'da başlayan ve bugüne kadar binlerce insanın gözaltına alındığı 'sarı yelekliler' eylemlerinde polisin, eylemcilere sert müdahalesine dair yeni görüntüler yayınlanmaya devam ediyor. 

Fransa'nın güneybatısında bulunan Toulouse şehrinde kaydedildiği belirtilen videoda, bir eylemcinin sivil polisler tarafından yakalanarak yere yatırılıp, uzun süre metal coplarla darp edildiği görülüyor.

Sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük tepki çekiyor. Görüntülerde 6 polis tarafından darp edilen erkek eylemcinin, yerden kalkarak kaçmaya çalıştığı sırada yeniden yere düşürüldüğü; eylemciye yardım etmek isteyenlere de polislerin saldırdığı görülüyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Çiçek 24.12.2018 20:56
    Bir söz var gülme komsu gelir başına bizim ülkemizi bölmek için uğraşanlar yurt dışından ülkemize gezi olaylarında gelenler şimdi aynısını. Belki de daha kötüsü onların basında eeeeeee. Her kez ettiğinin cezasını cekermiş
  • Ömer Sivas 24.12.2018 19:53
    Çok güzel ne işin var sokakta bilmiyorum ne ister bu hain ler devleten
  • tora 24.12.2018 18:12
    chp nin bohem özlemi... fransa milyarlarca euro zararda... daha da sert dalarlar... chp bunuarıyo kaşınıyo... ama bizim millet gezide uyandı artık...
  • Kerem 24.12.2018 18:01
    Sağı solu yakıp yıkana bunu yapacaksın işte. Her yerde aynı reçete.