Altınları işletecekler! Önemli konuk Türkiye'de

Venezuela Devlet Başkan Yardımcısı Tareck Zaidan El Aissami Maddah, Türkiye ziyareti kapsamında bir altın rafinerisinde incelemelerde bulunmak üzere Çorum’a geldi.

Altınları işletecekler! Önemli konuk Türkiye'de
Altınları işletecekler! Önemli konuk Türkiye'de
GİRİŞ 16.01.2019 17:00 GÜNCELLEME 16.01.2019 17:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul’dan özel uçakla Amasya-Merzifon Havalimanı'na gelen El Aissami Maddah’ın Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı karşıladı. Ziyarette dünyanın en büyük altın üretici olan Venezuela ile ticari işbirliği noktasında görüşmeler yapılarak neler yapılabileceği masaya yatırılacak.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz aylarda Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ile bir araya gelmiş ziyarette iş insanı Ahmet Ahlatcı’nın sahibi olduğu rafineri hakkında Maduro’ya bilgi vermişti. Bu görüşmenin ardından Ahlatcı ile yakından ilgilenen Venezuela’nın Devlet Başkanı Maduro, ülkesindeki altınların işlenmek üzere Çorum’a gönderebileceklerini ifade etmişti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bağımsız Türkiye dostu Venezuella'nın emperyalizme karşı mücadele veren yiğit idarecileri MÜSLÜMAN TÜRK YURDUNA HOŞ GELDİNİZ.
    Cevapla
  • GLLLLLL 5 yıl önce Şikayet Et
    geçen gün bu haber çıktığında dalga geçenleri sahneye alalım:))
    Cevapla
  • Ramo 5 yıl önce Şikayet Et
    Hadi göreyim sizi emperyalizmin sömürüsünü sonlandıracak her birlikteliğe destek verelim. Bizim solcu geçinen bağnaz yobazlar anlamaz çünkü asıl emperyalizm; Milli tarihimizi ve kültürümüzü , değerlerimizi ve kimliğimizi yok ederken bunlarla ortak hareket ettiler. Bakınız inönü dönemi Türkiyesi......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!