Bir ilk gerçekleşti! Çipras, Ayasofya'dan sonra Ruhban Okulu'nda

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Ayasofya'yı ziyaret etti. Çipras daha sonra, Fener Rum Patriği Bartolomeos eşliğinde Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret etti. Çipras burada bir ayine katıldı. Çipras bu ziyaret ile Ruhban Okulu'na ayak basan ilk Yunan Başbakan oldu.

GİRİŞ 06.02.2019 12:16 GÜNCELLEME 06.02.2019 12:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras Ayasofya'yı ziyaret etti. Çipras şu sıralar Fener Rum Patriği Bartolomeos eşliğinde Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret ediyor. Çipras burada bir ayine katılıyor.

 

 

ÇİPRAS'IN TÜRKİYE ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Türkiye'ye gelen ve dün Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, bugün de İstanbul'da bazı ziyaretlerde bulunuyor.

 

 

ÖNCE AYASOFYA'YA GİTTİ

İlk ziyaretini Ayasofya'ya gerçekleştiren Çipras ve beraberindeki heyete, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz eşlik etti.

SONRA RUHBAN OKULU'NA GİTTİ

Çipras'ın ikinci durağı ise Heybeliada Ruhban Okulu oldu. Çipras, Fener Rum Patriği Bartolomeos eşliğinde burada bir ayine katıldı. Çipras bu ziyaret ile Ruhban Okulu'na ayak basan ilk Yunan Başbakan oldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Yasin 5 yıl önce Şikayet Et
    Çokmu lazım. Darbecileri koruyan yüzsüz insan. Ne demeye geldi. Tarihin hainleri.
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Yunanistan ın bir cacık oluğu olacağı yok lakin adamlara Türkiye ile uğraşsın diye misyon yüklüyorlar. Tarih boyunca kuzeybatı sınırından vahşi köpekler gibi hareket ediyorlar. Türkiyeye karşı ne zaman bir operasyon varsa onlarda bunun içine dahil ediyorlar. Aslında bunları üflesen yerle yeksan edersinde abilerine çok güveniyorlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri