ABD jetleri vurdu: En az 70 ölü

Suriye Arap Haber Ajansı (SANA), ABD öncülüğündeki koalisyon savaş uçaklarının Irak sınırına yakın bir bölgeye düzenlediği hava saldırında 70 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

ABD jetleri vurdu: En az 70 ölü
ABD jetleri vurdu: En az 70 ölü
GİRİŞ 12.02.2019 13:01 GÜNCELLEME 12.02.2019 16:24
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

SANA'nın haberinde, Deyrizor kırsalının güneydoğu kırsalındaki el Bağuz Köyüne düzenlenen saldırıda 70 sivilin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

 

 

"DİREK SİVİLLERİ HEDEF ALDILAR" İDDİASI

Ajans, koalisyon tarafından DAEŞ'e karşı yapıldığı belirtilen saldırıda, kamptaki sivillerin hedef alındığını yazdı.

 

 

ABD öncülüğündeki koalisyon ise bölgenin DAEŞ kontrolünde olduğunu iddia ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 37
  • Aaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir katliammm
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye yaptığı eperasyonlarda bir tek sivile zarar versmed. Bu kafirler ya, dünyada ses çıkaran yok. Kendi icat ettikleri terör örgütleri ile Müslümanları katlediyorlar. Rabbim bu zalimleri kahretsin.
    Cevapla
  • Avrupa 5 yıl önce Şikayet Et
    Deaş bölgesi olması sivil katliamını mı gerektiriyor
    Cevapla
  • Sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Orada ölen 70 sivil buraya gelseydi bazı içine chp kaçmış muhafazakarlar hep bir ağızdan iğrenç bir şekide " defolun gidin" demeyecekler miydi? Dürüst olun dürüst. 5 dakika delikanlı olun sizi gidi cep müslümanları sizi.. Uzaktaysa yalandan acırım, yanımdaysa kovalarım. Ne ulan kedi mi bunlar ?
    Cevapla
  • AYAZ 5 yıl önce Şikayet Et
    Ziraata, insana ve hayvana zarar veren,onları öldüren haşeratı öldürmemek için ilaçların kimyasını değiştiren kafirler,Müslümanları haşerattan daha tehlikeli görüp hiç merhemet göstermeden katliam yapıyor.Biz Müslüman olarak ses çıkarmıyoruz. Haçlıdan mı ses çıkarmasını bekliyor medet umuyoruz. O kafirlerin Müslümanlara getireceği demokrasi bu işte. Öldürülen Müslüman olmasa dahi bu bir kıyım,bunca öldürülen bir akrep, bir zehirli yılan bile olsa bir telef, bir israf,Kendimin girme tehlikesi olmasına rağmen,şükürler olsun Rabbihim Cehennemi yaratmış.Mübarek Cehennem, Bu kafirleri bekliyor Rabbim ateşini kükretiyor İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"