İsrail sokaklarında Nasrallah posterleri! Sebebini duyunca...

İsrail'de başlatılan plastik şişelerin toplatılması kampanyasına, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'ın resmi kullanılarak ilginç bir yorum getirildi. Başkent Tel Aviv'in en işlek yerlerinde yer alan reklam panolarında Nasrallah'ın, 12 yıldır bir sığınakta yaşadığı, bu yüzden kendisinin geri dönüşüme katkıda bulunamadığı belirtiliyor. İsraillilere de seslenilen panoda "Peki sizin mazeretiniz nedir?" diye de soruluyor.

İsrail sokaklarında Nasrallah posterleri! Sebebini duyunca...
İsrail sokaklarında Nasrallah posterleri! Sebebini duyunca...
GİRİŞ 14.02.2019 12:25 GÜNCELLEME 14.02.2019 12:35
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

ELA Recycling Corporation tarafından geçtiğimiz yıl, İsrail'de halkı teşvik etmek amacıyla plastik şişeleri toplama kampanyası başlatılmıştı. Plastik şişelerin toplatılması kampanyasına Hizbullah lideri Hasan Nasrallah kullanılarak ilginç bir yorum getirildi.

 

 

İsrail'in başkenti Tel Aviv'deki La Guardia kavşağındaki bir binanın duvarına Hizbullah liderinin resminin olduğu bir billboard asıldı. Reklam panosunda Nasrallah'ın ağzıyla İbranice, solda üstte (fotoğrafa göre) "Ben şişeleri geri dönüştürmem" yazıldığı, sağ altta ise (fotoğrafa göre) "Nasrallah 12 yıldır bir sığınakta. Peki senin mazeretin nedir?" diye soru sorularak mesaj verildiği görülüyor.

Kim tarafından asıldığı bilinmeyen ve Tel Aviv'in çeşitli yerlerinde görülen billboardlar, ülkede şaşkınlıkla karşılandı.

İSRAİL, LÜBNAN SINIRINDAKİ TÜNELLERE OPERASYON BAŞLATMIŞTI

İsrail 4 Aralık 2018'de Lübnan sınırındaki Hizbullah'a ait tünelleri yok etmek için "Kuzey Kalkanı" adı altında askeri bir operasyon başlattığını duyurmuştu. Operasyonda Hizbullah'a ait 6 tünel bulunmuş ve imha edilmişti. 6. tünelin de bulunup yok edilmesinin ardından, 13 Ocak 2019'da İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee tarafından yapılan açıklamada, Hizbullah'a yönelik başlatılan "Kuzey Kalkanı" operasyonun sona erdirildiği duyurulmuştu.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 29
  • Ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kanserojen devlet. Israil. Devleti
    Cevapla
  • Hilmi 5 yıl önce Şikayet Et
    Muz cumhuriyeti :)
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasrallah İsrailin ta kendisi, anlaşmalı hainler bu Nasrallah Esede destek veren Müslüman kanı akıtan hain bu ve bunun gibileri yalandan İsraile saldırıp daha çok Müslüman kanı akıtılmasına ortam hazırlayan şeytanlardır.
    Cevapla
  • Reis 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam fetöcü yorumu
    Cevapla
  • Omer 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasrallah mı şeytan? saçmalamışsın!
    Cevapla
  • evla 5 yıl önce Şikayet Et
    hani biz deriz ya her serde hayir vardir istrh israil hep ser ile yasadi ve hayira cevirdi hitleri kendilerini oldurtup dunya yi kendilerine savunucu aldilar bugun yine terroru yaratan onlar ve yine kenfilerine karsi tehdit mis gibi gosterip ulkelerinin genisletiyorlar dunyaninda insanliginda kanseri israil dir
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte bir iş var! Dua edelim de Amerika birleşik devletleri batsın. Israil yani yahudi sermaye yani gizli dünya yahudi devleti Abd yi jandarma olarak kullanıyor. Uk ve Eu zaten birbirine düştü. Kala kala israil ve vatikan kalacak gibi görünüyor. Roma da ALLAHUEKBER nidalarını özlüyorum. Israilin de tarihten silinmesini özlüyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı