Ruhani'ye çağrı: İntikam operasyonları için izin verin!

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarını hedef alan Sistan ve Belucistan'da gerçeleşen terör saldırılarında Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni suçladı ve Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den intikam almak için izin istedi.

Ruhani'ye çağrı: İntikam operasyonları için izin verin!
Ruhani'ye çağrı: İntikam operasyonları için izin verin!
GİRİŞ 16.02.2019 17:14 GÜNCELLEME 16.02.2019 17:19
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Sistan ve Beluçistan eyaletinde Devrim Muhafızları Ordusu mensuplarını hedef alan terör saldırısının arkasında olduğunu iddia ettiği Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yönelik "intikam operasyonları" için Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani'den izin istedi.

 

 

İran devlet televizyonuna göre, İsfahan kentinde terör saldırısında hayatını kaybeden askerler için düzenlenen cenaze töreninde konuşan Caferi, "İntikam operasyonları için Cumhurbaşkanı'ndan izin istiyoruz. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden intikam alacağız." dedi.

Caferi, her iki ülkenin istihbarat teşkilatının İran-Pakistan sınırında yer alan bölgede faaliyet yürüttüğünü ve kışkırtıcı eylemlerde bulunduğunu belirtti.

 

 

Sistan ve Beluçistan'daki saldırıyla ilgili Pakistan'a da suçlamalar yönelten Caferi, Pakistan'ı sınır güvenliği konusunda hassas olmaya davet ederek ülkesinde faaliyet gösteren radikal unsurların Pakistan tarafından desteklendiğini iddia etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya biz bu filmi biliyoruz :) Maksat Ruhani'ye yalakalık olsun "Abii tutmayın beni de döveyim şua adamları"
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizden bir halt olmaz, sunu yapariz bunu yapariz dersiniz sonrada otirdugunuz yerde otirursunuz
    Cevapla
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın küçük enişteyi.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    izin istemen ize gerek yok sen ilkönce basarirsan sana elbetki sükranlarini sunacaktir
    Cevapla
  • KanuniTR 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD tutup dese ki timsah kuşu yer. Bunun bilimsel temellerde gayet mantıklı olduğunu bilsem bile o timsahta bir iş ararım. Neden peki? Çünkü ABD yamyam, dikdatör ve serumu kan olan bir devlet. Güneş'e güneş dese altında bir iş ararım döner bir daha bakar düzinelerce kitap okur onun gerçekte ne olduğunu araştırırım. Bu derece yani beyler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Yunanistan'da şiddetli deprem
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi