Görüntüleri izleyen şoke oluyor! Emlakçılara akılalmaz tuzak

ABD’de, aralarında gayrimenkul yatırımcısı bir Türk’ün de bulunduğu beş kişilik bir ekip, incelemek için girdikleri terk edilmiş evde bubi tuzağını fark ettiler. Tam olarak ne olduğunu anlamak için tuzağı tetikleyince bir düzeneğe bağlanmış bıçakla karşılaştılar.

GİRİŞ 17.02.2019 13:47 GÜNCELLEME 17.02.2019 13:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay ABD’nin, Pensilvanya eyaletinde bulunan Philadelphia şehrinde meydana geldi. ABD’de yaşayan gayrimenkul yatırımcısı Ekrem Uysaler tarafından kayda alınan görüntülerde,  ekibin, incelemek için girdikleri evdeki merdivenin ilk basamaklarında bulunan kırık camlardan şüphelendiği görülüyor.

 

 

Camlar şüphe uyandırınca merdiveni daha da dikkatli inceleyen ekip, merdivenlere çekilmiş olan teli ve telin bağlı olduğu düzeneği fark ediyor.

Görüntüleri kayda alan Ekrem Uysaler düzenekte bulunan bıçağı fark edince ekibin geri kalan kısmını dikkatli olması konusunda uyarıyor.

Daha sonra herkesin merdivenden uzaklaştığından emin olan ekip, bir sopa yardımı ile bubi tuzağını tetikliyor ve aşağı, üzerinde bıçak bulunan bir düzenek düşüyor. Gördükleri karşısında şaşıran ekibin, videoda, "bu birini öldürebilirdi", "bu bir cinayet" gibi yorumlarda bulundukları duyuluyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • Angaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tam birbirini bulmuş üçlü en nefret ettiğim meslek tipleri çok kazananların karakterleri analiz edilsin ortaya ilginç sonuç çıkar
    Cevapla
  • Çiçek 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten ürkütücü dünyanın için de yasayan bütün insanlara ALLAH akıl fikir versin bu ne ya bıçak ya bir masum insana batsaydı
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    emlakçın yaptığı bir reklam olabilirmi şov gibi ? nasıl anladılar ki o tuzağı garip
    Cevapla
  • Esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Emlakçı avukat banka bu sektörler insanları çok eziyor batıda. Karşılık vermek istemişler anlaşılan
    Cevapla
  • Mtm 5 yıl önce Şikayet Et
    Teroris amerikan zihniyeti ne olacak sanki bunlardan hersey beklenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!