Neye uğradığını şaşırdı! John Bolton'u canlı yayında terleten iki soru

ABD'li gazeteci Jake Tapper, Venezuela'da Maduro'yu "dikdatör" ilan edip Guaido'yu destekleyen Bolton'a canlı yayında iki şok soru sordu. Mısır, BAE ve Suudi Arabistan üzerinden gelen soruya cevap vermekte zorlanan Bolton anında konuyu değiştirdi. Ancak gazeteci zor durumda bıraktığı Bolton'a ikinci bir şok soru daha sordu. Bolton ise, "Hayır, böyle olduğunu düşünmüyorum" diyerek konuyu kapattı.

Neye uğradığını şaşırdı! John Bolton'u canlı yayında terleten iki soru
Neye uğradığını şaşırdı! John Bolton'u canlı yayında terleten iki soru
GİRİŞ 04.03.2019 16:41 GÜNCELLEME 04.03.2019 16:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, CNN'de gazeteci Jake Tapper'in sorularını yanıtladı.

 

 

GAZETECİDEN ZOR SORU

Tapper, Bolton'un "İnsan haklarını ihlal eden ve açlıktan ölenlerden çalan bir diktatörü desteklemeye devam edenlerin ortalıkta bedel ödemeden dolaşmalarına izin verilmemelidir" şeklindeki paylaşımını hatırlatarak, "Bu konuda Trump yönetiminden başlamak gerekirse, ABD, insan haklarını ihlal eden Mısır, Suudi Arabistan ve BAE liderleri gibi dünya üzerinde çok sayıda diktatörü destekliyor. Bu diktatörleri destekleyenlerin de bedel ödemeden ortalıkta dolaşmasına izin verilmemeli midir?" sorusunu yöneltti.

 

 

BOLTON SORUYA CEVAP VERMEDEN KONUYU VENEZUELA'YA GETİRDİ

Bolton, bu soruya yanıt vermezken, şu ana kadar Venezuela konusunda bir kısmı İspanyolca olmak üzere 150'den fazla paylaşımda bulunduğunu söyledi.

Venezuela'da yönetimin barışçıl bir şekilde Nicolas Maduro'dan Juan Guaido'ya geçmesini sağlamaya çalıştıklarını anlatan Bolton, "Bu yarım kürede ve dünyada özellikle de siyasi soldan çok sayıda insan, artık Hugo Chavez ve Nicolas Maduro'nun başarısız denemesinin son bulması gerektiğini anlıyor. Dolayısıyla Maduro'yu değiştirmek için olabildiğince geniş bir koalisyonu bir araya getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ABD'Lİ GAZETECİDEN BOLTON'A İKİNCİ ŞOK SORU

Bu açıklama üzerine Tapper, "ABD'nin dünyadaki diğer diktatörleri desteklemesi sizin bu argümanınızın altını boşaltmıyor mu?" diyerek sorusunu yineledi ancak Bolton bu soruya da "Hayır, böyle olduğunu düşünmüyorum" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Mehmet77 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ya kukla ol yada defol diyor bu gecmisteki diktatörler gibi.Saddami kaddafiyi kim basa getirmisti ABD.sonra AbD ye meydan okumaya basladilar ABD onlari al asagi yapti.
    Cevapla
  • tnm 5 yıl önce Şikayet Et
    işimize öyle gelirse öyle böyle gelirse böyle
    Cevapla
  • FB12 5 yıl önce Şikayet Et
    İşine gelmemiş Bolton denilen teröristin
    Cevapla
  • Vn..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sanane lan dünyanın jandarmasimi oldunuz dikkat ederseniz hepte müslüman ülkelerle uğraşıyorsunuz misir secim yaptı adam kazandı içeri soktunuz diktatörü başa getirdiniz iraki ne hale gitirdiniz vanZullayi karıştırmaya başladınız hepisi yer altı kaynakları hadi ingiltereyi krallık yönetiyor onu yıkın hey müslümanlar uyanin
    Cevapla
  • B.Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sorular sormuş. Kendisine gazeteci diyen herkes bütün abdli yetkililere hemde her fırsatta bu soruları ısrarla sormalıdır. Daha birkaç gün önce Kore nin diktatörüyle görüşme yapıp övgüler diziyordu başkanları. Gerçi yüzleri de kızarmazya neyse.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi