ABD, DEAŞ lideri Bağdadi için harekete geçti!

ABD, terör örgütün DEAŞ'ın lideri Ebu Bekir Bağdadi’nin başına 25 milyon dolar ödül konduğunu duyuran broşürleri Ambar ilinde dağıttı.

ABD, DEAŞ lideri Bağdadi için harekete geçti!
ABD, DEAŞ lideri Bağdadi için harekete geçti!
GİRİŞ 04.04.2019 14:42 GÜNCELLEME 04.04.2019 15:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ABD öncülüğündeki terör örgütü DEAŞ karşıtı koalisyon güçlerine ait uçaklar Anbar vilayetine binlerce broşür attı. DEAŞ lideri Bağdadi’nin bulunduğu yere dair bilgi verenlere 25 milyon dolar ödül verileceği yazan broşürde, "Ailenizi öldüren ve mallarınızı çalan DEAŞ’ın lideri, kurduğu ölüm ve yıkıcı bölgeden uzak yerde güvenli bir bölgede saklanıyor. Verdiğiniz bilgiler sayesinde ondan intikamınızı alabilirsiniz" yazdığı görüldü.

 

 

Broşürdeki imla hataları Iraklılar arasında alay konusu olurken, ihbar hattı için verilen telefon numaralarının kodlarının Malezya, Benin ve Gine olması şaşkınlığa neden oldu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Demekki verdiği ihale sona ermiş görevi, Müslüman katliamını başarı ile tamamlamış bağdadi, şimdi de konuşmasın diye telef etme vakti gelmiş
    Cevapla
  • Abd nin düşmanı 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdenin dusmanı bizim dostumuzdur
    Cevapla
  • KaraKartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kimi kandırıyorsunuz? Deaş sizsiniz. Bağdadi sizin ÜSSÜ nüzden talimat vermiyor mu? Masum insanları, kadınları, çocukları siz öldürmüyormusunuz? Katil sürüleri...
    Cevapla
  • altuca 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki yerine başkasını getirecekler, kullanım süresi doldu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar