Terör örgütü YPG/PKK hurdaları Irak'a taşıyor

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin Rakka ilinde işgal ettiği Tabka Askeri Üssü'nde Beşşar Esed rejimine ait kullanılamaz haldeki eski askeri uçakları ve ekipmanları Irak'a taşıyor.

Terör örgütü YPG/PKK hurdaları Irak'a taşıyor
Terör örgütü YPG/PKK hurdaları Irak'a taşıyor
GİRİŞ 14.04.2019 05:59 GÜNCELLEME 14.04.2019 08:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, terör örgütü YPG/PKK, işgal ettiği Tabka Askeri Üssü'nde Esed rejimine ait, iç savaştaki saldırılar nedeniyle hurdaya dönen eski askeri uçak ve teknik ekipmanları taşımaya başladı.

 

 

Kaynaklar, Irak-Suriye sınırındaki Simelka Sınır Kapısı'ndan araç kasalarında Irak'a götürülen söz konusu askeri malzemelerin hurda olarak satılabileceğini belirtti.

Terör örgütü YPG/PKK'ya destek için Fransız askerinin konuşlandığı Tabka Askeri Üssü Mart 2017'den bu yana örgütün işgalinde bulunuyor.

 

 

YORUMLAR 1
  • Birdost 5 yıl önce Şikayet Et
    Çin'ne de Jilet yapacağım diyerek boğazlardan geçilmesine müsaade edilen eski Ukrayna Uçak gemisi için musaade edilmiş, ama yıllar sonra Cin' in ilk uçak gemisi olarak piyasaya çıkıvermisti. Bu bahsettiğiniz hurda uçaklar da 3-5 ay sonra tepemize bomba yağdırarak birer uçak haline dönüşmesin ? Çin zaten PKK-Ypg sever, HAVAL marka SUV araba bile ürettiler 3-5 sene önce.Hala Çin piyasasında satılıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz