Ajanları yakalandı! BAE ve Suudi Arabistan harekete geçti

Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı 2 istihbarat yetkilisinin İstanbul'da casusluk iddiasıyla gözaltına alındı. Casuslardan birinin Cemal Kaşıkçı cinayetiyle bağlantısı araştırılıyor. Gözaltına alınan 2 BAE vatandaşı tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. MİT'in operasyonu sonrası BAE ve Suudi Arabistan hemen sosyal medyadan algı operasyonuna başladı.

Ajanları yakalandı! BAE ve Suudi Arabistan harekete geçti
Ajanları yakalandı! BAE ve Suudi Arabistan harekete geçti
GİRİŞ 19.04.2019 17:55 GÜNCELLEME 19.04.2019 18:01
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Milli İstihbarat Teşkilatı, Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı olan iki istihbarat subayını yakalayarak gözaltına aldı. 

 

 

Gözaltına alınan iki ismin sorgularının bizzat MİT'in bu konuda yetkin bir ekibi tarafından yapıldığı öğrenilirken, söz konusu isimlerin 'istihbari faaliyetler' kapsamında İstanbul'da bulunduklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

TURİSTLER TUTUKLANIYOR YALANI

İki ajanlarının yakalanması sonrası BAE ve Suudi Arabistan algı operasyonu yapmaya başladı. Sosyal medyadan Bakan Soylu'nun, yurtdışındaki PKK terör örgütü yandaşları için yaptığı konuşma, Suud ve BAE hesapları tarafından çarptırılarak paylaşılmaya başlandı. Paylaşımlarda bugün İstanbul'da yakalan iki kişinin ajan olduklarını itiraf etmelerine rağmen gözaltına alınan turist olarak lanse ederek 'Türkiye'de turistler tutuklanıyor' algısı yapmaya başladılar.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 55
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    dedeleri de ummete ve araplara ihanet etti kendileri de....demekki neymis zayif bir turkiye bolgede olmamali....ya guclu olacagiz..yada yok olacagiz.....
    Cevapla
  • gakko 5 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkenin sizin gibi sahtekar turiste ihtiyaci yok zaten batirdiniz her yeri istediginiz yere gidebilirsiniz kapi açik terörist yandaşi ve kattilere yer yok bu ülkede burasi TÜRKIYE Cumhuriyeti dir
    Cevapla
  • önce Vatan. 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam edilmeli
    Cevapla
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist kafir iblis yahudilerin itleri olmuş bae ve suudlar.
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    100 sene öncesinin PKK lıları
    Cevapla
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri piyon piyonlarda piyon kullanıyor ilginç paralarına çok guveniyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı