Kaşıkçı’nın katili serbest

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı öldüren ekibi yöneten isim S. Arabistan İstihbarat eski Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri’nin serbest olduğu ortaya çıktı. Prens bin Selman’ın en yakın adamı olan Asiri’nin Twitter’da yeğeninin mezuniyet törenine katıldığı görüldü. Asiri, cinayetle bağlantılı 11 kişinin yargılandığı davanın 29 Nisan’daki duruşmasına katılmıştı.

Kaşıkçı’nın katili serbest
Kaşıkçı’nın katili serbest
GİRİŞ 05.05.2019 07:00 GÜNCELLEME 05.05.2019 07:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazeteci Cemal Kaşıkçı suikastını yöneten isim olduğu belirtilen Suudi Arabistan İstihbarat eski Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri'nin serbest olduğu ortaya çıktı. Twitter'da paylaşılan bir fotoğrafta Asiri'nin, yeğeninin askeriyeden mezun olduğu törene katıldığı görüldü.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Asiri, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın en yakın adamlarından. Kaşıkçı cinayetiyle bağlantılı 11 kişinin yargılandığı davanın 29 Nisan'da düzenlenen son duruşmasında yer almıştı ancak ortaya çıkan fotoğraf, davanın adeta göstermelik olduğunu ortaya koydu. Suudi Arabistan Başsavcılığı, Kaşıkçı cinayeti sonrası Asiri'nin cinayeti yönettiğini açıklamıştı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Okur 4 yıl önce Şikayet Et
    Emperyalistlerin marabasına katillik serbest...
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: deme ki onlar yalan da söylüyor. dini islam ile zaten alakaları dahi yok...(Geylani Hazretleri).....istedikleri kadar işlerine geldiği yerde şeriatı uygulasınlar... zaten onlar gidince çok ciddi anlamda şok olacaklar.. hele bekleyin...bilgilerinize.. müşahade yakin ehlinden.
    Cevapla
  • CAN BAR 4 yıl önce Şikayet Et
    Mahkeme i kübradaki hesap bu kadar kolay olmayacak Cayır cayır yanacaklar cehennemi zümerada
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek adalet seni bekliyor asiri.rahmetli kaşıkçı senin yakandan yapışacak. Gözlerinin yumulması uzak değil. Kaçış yok. Bu olayın içinde kim varsa.
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    sudi misir ve Bae gi yaptirdi bunkari çünkü kaşikçi nin çok takipçisi vardi okurlari tehlike yarattiği için bu 3 ülke canice adami katletti dünya alçaklaşmiş sadece gözleri Türkiye de olup biteni görüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
Süleymancıların hedefindeki Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti!