ABD gazetesinden dikkat çeken YSK yorumu

Amerikan gazetesi New York Times, Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'daki Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini yenileme kararından rahatsız oldu. Time yaptığı haberde, "Sosyal kargaşa ve yeni bir ekonomik kriz ihtimali arttı" ifadelerini kullandı.

ABD gazetesinden dikkat çeken YSK yorumu
ABD gazetesinden dikkat çeken YSK yorumu
GİRİŞ 07.05.2019 08:10 GÜNCELLEME 07.05.2019 09:09
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Carlotta Gall imzalı haberde İstanbul'daki karar neticesinde yaşanacak sürece dair yorumlar yapıldı. Yazıda, "Cumhurbaşkan Erdoğan için ezici bir mağlubiyeti sildiği, ancak sosyal kargaşa ve yeni bir ekonomik kriz ihtimalini artırdığı" yorumu yer aldı.

"İSTANBUL İÇİN EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ MÜCADELE"

Haberde, "Ülkenin en büyük şehri ve ticari merkezi İstanbul için eşi benzeri görülmemiş mücadele." ifadelerine yer verildi.

Yazıda seçmen iradesinin hiçe sayıldığı sözleri de yer aldı.

YORUMLAR 63
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    TURŞUYU KİM SATACAK ? Hoca eşeğine yükleyip Turşu satmaya gidiyormuş. Bir gün olsun Hoca şöyle gönlünce "Turşu.." diye bağıramamış. Ağzını açtığı anda eşeği de ağzını açmış "Aİİİİ Aİİİİİ" diye anırmaya!.. Bir gün, Hoca yine turşu satmaya çıkmış. Bir sokağın başına gelip, "Turşu.." diye bağıracak olmuş. Eşek her zaman olduğu gibi yine ağzını açıp baslamış anırmaya. Hoca´nın sinirleri iyice gerilmiş. Bir "Lahavle!" çekip eşeğin kulağına eğilmiş. "HEY UZUN KULAK ! (ABD/İngiltere?) " demiş. "TURŞUYU SEN Mİ SATACAKSIN YOKSA BEN Mİ?"
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu olaylar açık bir şekilde savaş ilanıdır. Ekonomik Haçlı seferiyle karşı karşıyayız. Bıçak kemiğe dayandı artık veeee inananlar hep kazanır. "Rasulullah’a Mekke de 3 yıl boykot uyguladılar. Müslümanlar açlıktan karnına taş bağladı" Kowboy edasındaki düşmanlarımız çatlasın. SİZE BOYUN EĞEN SİZİN GİBİ OLSUN.
    Cevapla
  • hüsnücan 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayenizde bu krizler hiç bitmiyoki. İnşallah böyle şeyler sizinde başınıza gelir.
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar bir gucun parcasi ve diyorlarki ser iyyifaki kazanmaz ise Turkiyeye her turlu zorluklari sigintilari yasatiriz diyor.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    ya bu İmamoğlu mazbata verildi. oy verenlere saygımız var. fakat seçim aşamasında hiç hukuksuzluk olduğu, yolsuzluk olmadığını kim iddia edebilir ki. yok efendim ekonomi zarar görürmüş, yok AB, ABD şöyle bizi sıkıştırımış gibi boş evyamlar içerisinde hareket edilmez. ya bu bizim içimizde olan ve birilerinin planlayıp yaptığı bir yolsuzluk. bu yapılmış mı yapılmış, belgeleri de YSK ya verilmiş ve bunun bir kısmı delil olarak kabul edilerek isTANBUL B. şehir iptal edildi. bunu içinize bir sindirin. diğer seçmenlerin hukuku var da hiç mi AK partili seçmenin hukuku yok. bu kadar yok sayılmaz ki. ses çıkarmıyoruz diye dilsiz şeytan olacak değiliz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim