İran'dan tehdit! Gizli silahlarımızla denizin dibine gömeriz

İran'ın askeri komuta danışmanı Murtaza Kurbani, yarı resmi haber ajansı Mizan'a yaptığı açıklamalarında Körfez bölgesinde gönderilen ABD savaş gemilerinin "gizli silahlar" vasıtasıyla batırılabileceğini söyledi.

İran'dan tehdit! Gizli silahlarımızla denizin dibine gömeriz
İran'dan tehdit! Gizli silahlarımızla denizin dibine gömeriz
GİRİŞ 25.05.2019 11:35 GÜNCELLEME 25.05.2019 11:35
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yarı resmi haber ajansı Mizan'a konuşan İran askeri komuta danışmanı Murtaza Kurbani, ABD'nin Körfez bölgesine gönderdiği savaş gemilerinin "gizli silahlar" kullanılarak batırılabileceğini söyledi. 

 

 

ABD'nin İran'a karşı Ortadoğu'ya 1.500 asker göndereceğini duyurmasından sonra açıklamalarda bulunan Murtaza Kurbani, "Amerika bölgeye iki savaş gemisi gönderiyor. En ufak bir aptallık yaparlarsa bu gemileri füze ve yeni gizli silahlarımızı kullanarak mürettebat ve uçaklarıyla birlikte denizin dibine gömeriz" dedi.

Bölgedeki yeni gelişmeler ile ilgili açıklama yapan İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif ise, ABD'nin uluslararası güvenliği tehdit ettiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 28
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Söylemeseler gizli silahı olduğunu nereden bilecektik aman başkası duymasın
    Cevapla
  • ABDULHAYY 4 yıl önce Şikayet Et
    İran bu, kadim medeniyet.. Yapar mı? Yapar.
    Cevapla
  • Endişeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ortadoğuya gönderilen abd askerlerinin iranla hiçbir alakası yok ikisinin arası çok iyi hedefte türkiye var hedef doğu akdenizde türkiyeyi etkisiz bırakmak irana karşı diyerek bizim çevremizi kuşattılar yunanistan suriye ve rum kesiminde abd askerleri ve diğer ülkeler askeri yığınak yapmış Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Alp 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne gizli silahı ya, güleceğim yoktu...
    Cevapla
  • ümmetçi ol 4 yıl önce Şikayet Et
    göm beee göm artık ALLAH rızası için bigünde dediğini yap artık sadece savunmasız müslümanlaramı mezheplerinden dolayı kıyım yapacaksın elin oğlu dedimi yapıyor senin artık inandırıcılığın yok yaygaracı tırsık sadece gartiban müslümanlara gücün yetiyor nerde karışıklık var yardım edeceğine leş kargası gibi nemalanmaya çalışıyorsun zayıf anlarında bunlar iyi günlerin etme bulma dünyası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı