Rusya'nın Suriye'ye desteği, dostluğumuzun geleceği için çok önemli

Rusya'nın Suriye'ye verdiği desteğin hem genel hem de jeopolitik anlamda önem taşıdığını belirten Poklonskaya, iki ülke arasındaki dostluğun geleceğinin Suriyelilerin Rus desteğini hissetmesine bağlı olduğunu kaydetti. Rus vekil, Esma Esad'ı asalet ve iyilik timsali olarak niteledi.

Rusya'nın Suriye'ye desteği, dostluğumuzun geleceği için çok önemli
Rusya'nın Suriye'ye desteği, dostluğumuzun geleceği için çok önemli
GİRİŞ 25.05.2019 17:01 GÜNCELLEME 25.05.2019 17:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma milletvekili ve eski Kırım Başsavcısı Natalya Poklonskaya, "Başta savaş cehennemini gören çocuklar olmak üzere, Suriye'nin halkının Rusya'nın desteğini nasıl hissettiği jeopolitik açıdan çok önemli ve iki ülke dostluğunun geleceği buna bağlı" dedi.

Suriye krizine bizzat savaşmayan ancak bundan kazanç sağlayan okyanus ötesindeki güçlerin ihtiyaç duyduğunu belirten Poklonskaya, Suriye'nin savaşın pençesinden kurtulacağından ve her şeyin yoluna gireceğinden emin olduğunu vurguladı. 

Poklonskaya, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın eşi Esma Esad'ın asalet ve iyilik timsali olduğunu kaydetti.

Suriye ziyareti sırasında Esma Esad'la görüştüğünü ve çok güzel izlenimler edindiğini anlatan Poklonskaya, "Bence Esma Esad, modern first lady'ler arasında asalet, iyilik ve güzellik timsali" diye konuştu.

Suriye halkının Esma Esad'a sevgi beslediğini ve saygı duyduğunu söyleyen Rus vekil, Suriyeli çocukların Esma Esad sayesinde tedavi için Rusya'ya gidebildiğinin altını çizdi

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 5
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    rusya suriyenin gercek dostru olsaydi asla amerika,israil ve yandaslarina suriyeye girmelerine sans vermiuyecekti heryöne KIVIRIYORLAR yahu putcu putcuyu korur asla islam dostu olmasi mümkin degildir.
    Cevapla
  • Gerçekçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Pişmanmış... Yok yaaaa.
    Cevapla
  • kjhg 4 yıl önce Şikayet Et
    yıkılası rusya siz değilmisiz suriyede milyonlarca mülteciyi savaş uçaklarınızla bombalayan suriye halkını mülteci durumuna düşüren rusya siz değilmisiz siz hangi insan hakları hukuku demokrasiden bahsediyorsuz ey katil soykırımcı rusya ve batı ülkeleri allahın lanet sizin üzerinizde olsun inşallah rusya allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah rusya sizsen daha büyü k emperyalist ülkeler varmı nükleer gücünüze uzay askeri gücünüze güvenerek dünyayı istediğiniz gibi parmağınızda oynatıyorsunuz ama o mazlum sessiz çığlıkları hürmetine rabbim sizden hakkıyla hüküm etsin inşallah yıkılası rusya
    Cevapla
  • velid 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumcu amerikayı da ansaydın diyon da amerika doğu ülkesi mi?
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yı da zikretseydin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor