Kanada'da bir grup çocuk, parktan geçen bir adama taş ve sopalarla saldırmaları üzerine kendilerini uyaran kadını tekme tokat dövdü. 

Olay, Kanada’nın Saskatoon kentinde yer alan Pleasant Hill Parkı’nda yerel saat ile 19:00’da meydana geldi. Parkta bulunan bir grup çocuk, buzdolabı taşıyan bir adama sözlü hakarette bulunmaları; adama ‘taş ve sopa’ atmaları üzerine kendilerini ikaz eden kadını darp etti. Amatör kameralarca kaydedilen görüntülerde, çocukların, kadının üstüne koşarak tekme ve yumruk attıkları görüldü.

Yerel medya, darp edilen Bonnie Halcrow’un, “Adama taş ve sopalar atıyorlardı. Onlara durmalarını, bunun kabul edilemez olduğunu söyledim. Bana saldırdılar. Kaçabilirdim, ancak kızım onlardan daha hızlı koşamazdı. O anlarda tek düşünebildiğim; ‘Umarım kızım iyidir’ oldu” dediği belirtildi. Ayrıca, kadının vücudundaki birçok bölgede kesikler ve morluklar olduğu duyuruldu.

Polisin olaya dair inceleme başlattığı belirtildi.

“BİRBİRLERİNİ ÖRNEK ALIYORLAR”

Toronto’da bulunan York Üniversitesi’nde araştırma yapan Prof. Debra Repler’in, “Bir çocuk saldırgan bir eylemde bulunduğunda, diğerleri de onu örnek alarak takip ediyor. Bu da ilk saldıran çocuğun daha saldırgan ve heyecanlı olmasını sağlıyor. Ancak, grupça hareket ettikleri için ‘mantık dışı’ davranışlar sergileyebiliyorlar” dediği belirtildi.

Yorumlar 51 Yorum Var
  • Memet 06.06.2019 14:31
    O kadin bir daha cocuklara 50 metreden fazla yaklasmaz.Neye ugradigini sasirmis:)
  • Mehmet 02.06.2019 11:33
    Gta nesli bunlar bide pug. Street fighter nesli bizdik, kimsenin kılına zarar vermedik.
  • Vatandaş 01.06.2019 22:41
    Bunlar kuduz olmuşlar galiba .....
  • Rüştüü 27.05.2019 15:25
    Street fighter nesli
  • mura özen 27.05.2019 13:17
    Ne yazık ki yakın zamanda ülkemizde görebiliriz. Bunun bir kaç örneği oldu trafikte bir garibanın üzerine onlara kişi saldırıyorlar İnternette sürekli vurdulu kırdılı oyun seyreden çocuklardan böyle olur.
Daha fazla yorum görüntüle