Forbes'ın ünlü yazarından İstanbul Havalimanı'na övgü dolu sözler

İstanbul'un 3. havalimanı olarak kurulan İstanbul Havalimanı, Türkiye'de bazı mecralar tarafından sürekli yanlış bilgilerle eleştirildi. Forbes dergisinin dünyaca ünlü seyahat yazarlarından Amber Gibson ise, havacılık tarihine geçen İstanbul Havalimanı'nı öve öve bitiremedi. Gibson yazısında, havalimanında geçirdiği saatlere ilişkin fotoğrafları da paylaştı.

Forbes'ın ünlü yazarından İstanbul Havalimanı'na övgü dolu sözler
Forbes'ın ünlü yazarından İstanbul Havalimanı'na övgü dolu sözler
GİRİŞ 06.06.2019 16:57 GÜNCELLEME 07.06.2019 13:26
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Forbes'ın ünlü seyahat yazarı Amber Gibson, son yazısında İstanbul'un 3. havalimanı olan İstanbul Havalimanı'nı konu aldı.

 

 

Yapım aşamasında pek çok engellemeyle karşılaşan ve Türkiye içerisinde bazı kesimler tarafından ağır eleştirilere maruz kalan havalimanı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Amber Gibson, deneyimlediği Business Class salonu ile ilgili detaylı bir yorum yazısı yazdı.

TÜRK YEMEKLERİNE HAYRAN KALDI

 

 

Salonların kapasitelerinin 765 kişi olduğunu ve tam kapasite çalıştığında dahi yeterli alana sahip olduğuna dikkat çeken Gibson, havalimanında servis edilen yemekleri ise öv öv bitiremedi. Özellikle yemeklerin kalitesi ile ilgili yorumlarda bulundu ve "Sabah kahvaltısında menemen, ıspanaklı veya beyaz peynirli gözlemeler çok lezzetli" yazdı. Geleneksel yemeklerin başarısını dile getiren Gibson, özellikle mantıyı çok beğendiğini söyledi.

"MÜZENİN SİZE GELMESİ ÇOK HAVALI"

Gibson, havalimanının sadece maddi anlamda değil aslında kültürel anlamdaki derinliğine de değindiği yazısında, "Salonda, İstanbul Modern Sanat Müzesi ile ortaklaşa, 16 modern ve çağdaş Türk sanatçının 38 eserinden oluşan bir koleksiyon sergileniyor. Doğrudan dizüstü bilgisayarınızla ilgilenmek yerine düşünceli ve kültürel açıdan zenginleştirici bir şey yapmak güzel bir fırsattır. Kısa bir konaklama sırasında müzeyi ziyaret etmek için vaktiniz yoksa, müzenin size gelmesi çok havalı" yazdı.

"TEK EKSİK ÜCRETSİZ MANİKÜR"

Gibson, Türkiye'deki çeşitli siyaset ve iş çevreleri tarafından eleştirilere maruz kalan 3. havalimanı ile ilgili tek eksiğin "ücretsiz manikür ve Türk dondurması" olduğunu belirtti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 48
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi adam kotu adam oyunuavrupada irkçiligi arastirirsak genellikle yabanci asillilar irkçilik firlamasi yapiyorlar basta polonyalilar italyanlar rumlar neden polonyalilar dersek papazi vuranin bir turk oldugunu her zaman anlatipturklerin hepside hiristiyan dusmanlariymis gibi lanse ederler ardindan digerleri takip ederler maalesef turkler boyle taninirlar.halbuki hiç alakasi yok biz ne kadar misafir perver olsakta illaki bu nefret devam ediyor.siz ne anlatirsaniz anlatin geçersiz kalir .
    Cevapla
  • IYI 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkenin aciz olmasını ve hep birilerinin arka bahçesi olmasını isteyen,ayağındaki zincirleri kırmaya çalışanları köstek olmak için var gücü ile çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyuzden ser ittifakini per perisan etmeliyiz herdaim RTE ve D.B. ittifakina destek vermeliyiz.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    6 nisandan 2 hazirana tam 10 milyon yolcu taşınmış. Gercek anlamda olumsuzluklar olsaydi kıyamet kopardı...
    Cevapla
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu güler yüzlü bayana hidayet versin. Bizim Gavurlar, fakir ve geri kalmis Türkiye hayranı, maalesef.
    Cevapla
  • sessiz 4 yıl önce Şikayet Et
    daha gitmek kısmet olmadıda arkadaş çok uzak ulaşım sorunu büyük
    Cevapla
  • ben gittim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne uzak ne de ulaşım sorunu var.Gitmeden hamaset yapman doğru değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan IMF açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki