Skandal! İsrail açık açık gazı verdi...

Türkiye'nin Irak ve Suriye'deki PKK uzantılarına karşı operasyonu sürerken İsrail de Suriye'deki YPG'lileri gazlıyor.

Skandal! İsrail açık açık gazı verdi...
Skandal! İsrail açık açık gazı verdi...
GİRİŞ 09.06.2019 10:23 GÜNCELLEME 09.06.2019 10:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Orta Doğu'daki varlığı ve Filistin'e karşı uyguladığı zulümler her zaman tartışılan İsrail, PKK ve uzantılarına karşı desteğini saklamıyor.

YPG GÜZELLEMESİ

İsrail'in önde gelen gazetelerinden Haaretz, Suriye'nin kuzeyinde yer alan YPG için ezilmiş halklar benzetmesi yaparak "arada kalmışlar" derken, teröristler için devlet kurma yolunda olduklarını da ifade etti.

İSRAİL ÖRNEĞİ

Gazetede yer alan yazıda ayrıca İsrail'in de Suriye'nin kuzeyindeki YPG'liler gibi önceleri bir filkir olduğu daha sonra devlet oldukları ifade edildi. 

YORUMLAR 3
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    israil onu yapiyor bunu yapiyor Ulan bir kere bile olsun Türkiyede israil protesto edildimi.?? YOK edilmedi..o zaman sus otur seyret veya dinle.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu yahudiler kadınları kullanarak dünyayı fitneye boğdular. Peygamber Efendimizin SAV hadisi bir kez daha doğrulanmış oldu. Hak ve Batıl herkes tarafını seçecek. Herkes imtihandan geçecek. Gerçek Hükümranlık kiminmiş herkes görecek!
    Cevapla
  • Bahozkurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey İsrail!Önce ezdiğin ezilmiş hale getirdiğin Filistin halkına,Gazze halkına bak.Susturmaya çalıştığın Kudüs halkına bak.Ezilmişlik söylemleriyle gaza getirip kurmak istediğiniz büyük israil hayalleri için kullandığınız bölge halkına karşı da dürüst ol.Bölgeyi savaşlarla,göçlerle bir bakıma boşalttırdınız aklınızda büyük İsrail için nüfuzunu seyrelttiniz.Bir kısım ahmağıda Amerika ile sessiz sedasız lejyonlarımız haline getirdiniz.Yazdığınız uydurma tarihlerle oluşturmaya çalıştığınız tarih bilincinin ardından bu halka esasen siz bizim 13.kayıp kavmimiz diyerek perçinlerseniz hiç şaşmam.Çünkü ortada kökleri hala sorgulanan bir medeniyet kurma çabasındasınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası