Putin açıkladı! Türkiye zafer kazandı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye'de terörizme karşı kazanılan zaferin Türkiye, Rusya ve İran'ın müşterek başarısı olduğunu söyledi.

Putin açıkladı! Türkiye zafer kazandı
Putin açıkladı! Türkiye zafer kazandı
GİRİŞ 14.06.2019 16:31 GÜNCELLEME 14.06.2019 17:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek'te düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü'nün (ŞİÖ) liderler zirvesine katıldı. İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya gelen Putin, Suriye'de terörle mücadelede ulaşılan sonuçların Rusya, İran ve Türkiye’nin ortak başarısı olduğunu söyledi.

 

 

Görüşmede ikili ilişkilere de değinen Putin, iki ülke arasındaki ilişkiye etraflıca değinildiğini vurgulayarak, ''Ekonomik endişeler, bölgesel istikrar ve Suriye dahil, terörizme karşı verilen müşterek emek hakkında görüştük'' dedi.

İki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin birçok alanda ilerlediğinin altını çizen Putin, ''Rus dünyasında ve Pers kültüründe insani ilişkiler her zaman karşılıklı menfaatler ve bağlardan daha önemliyken, öte yandan diyaloğumuz da önemli bir yerdedir'' diye konuştu. 

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Düşman Putin 4 yıl önce Şikayet Et
    Basın bize putin'i sevdirmeye kalkıyor fetöcü müsün olan sen
    Cevapla
  • şlkjh 4 yıl önce Şikayet Et
    putin ikiyüzlü işgalci abd israil istihbaratları askeri kurumlarla dünyanın her yerinde gizli her türlü işbirliği içinde olan ne olduğu belirsiz biri gözleri dört oynuyor tilki gibi suriyede hangi zaferden bahsediyor katil işgalci putin suriye halkını vurarakmı putin başarılı olduğunu söylüyor bunların hepsi insanlığın yüz karası 4 senedir rusya süriyede katliam soykırım yapıyor terörist bahanesiyle savaş gücünü geliştiriyor rus pilotları 9 senedir katil esadın kendi halkını vurmasına güz yumuyor rusya ondan sonra başarıdan söz ediyor utanmadan putin evet başarı oldu sovyetlerin akdeniz rüyası projesi gerçek oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!