İran'ın bomba kararı sonrası Netanyahu'dan tehdit gibi açıklama

İsrail Cumhurbaşkanı resmi konutu Beit HaNassi'de düzenlenen anma töreninde konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'ın 10 gün içinde uranyum limitini geçme açıklaması üzerine bu ülkeye ek yaptırım çağrısında bulundu.

İran'ın bomba kararı sonrası Netanyahu'dan tehdit gibi açıklama
İran'ın bomba kararı sonrası Netanyahu'dan tehdit gibi açıklama
GİRİŞ 17.06.2019 17:29 GÜNCELLEME 17.06.2019 17:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

The Jerusalem Post gazetesinde yer alan habere göre İran'ın "300 kilogram zenginleştirilmiş uranyum rezervini geçmek için geri sayım başladı ve 10 gün içinde bu limiti geçeceğiz" açıklaması üzerine, Kudüs'ün Talbiya semtinde yer alan İsrail Cumhurbaşkanı resmi konutu Beit HaNassi'de düzenlenen bir anma töreninde konuşan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran'a ek yaptırım çağrısında bulundu.

 

 

İran tarih verip dünyayı sarstı: 4 katına çıkardık

Netanyahu, konuşmasında "İran'ın bunu gerçekleştirmesi dâhilinde, uluslararası kamuoyu 2015'te yapılan nükleer anlaşmada yer alan yaptırımları İran üzerinde uygulamalı" ifadelerini kullanarak; İsrail'in İran'ın nükleer silah sahibi olmasına izin vermeyeceğini de konuşmasında belirtti. Netanyahu, ayrıca, İsrail'in İran'ın saldırgan tutumuna karşı olan ABD, BAE ve diğer ülkelerin tarafında yer aldığını sözlerine ekledi.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve Amerika kuduruyorsa , telaşlanıyorsa, bu iyiye işarettir. Kahrolsun Amerika ve İsrail.
    Cevapla
  • 571 4 yıl önce Şikayet Et
    İtrail senin nükleer silahın var edinirken kimseye sordunmu ki İrana yapma diyorsun
    Cevapla
  • Bayrak09 4 yıl önce Şikayet Et
    Korkudan akli cikacak.cunku bombanin ucunda kendi var.
    Cevapla
  • Neden 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden her kg. Uranyumu açıklama ihtiyacı duyuyorsun. Eğer daha fazla uranyum zenginlestireceksen her adımı söylemek zorunda mısın? Bence İsrail ve ABD'nin müslümanlara zulmünü meşru kılmak için tasarlanmış bir kukladır İran. Çünkü Haçlılarla yapacağı savaşı (!) biliyor ki Irak 'ta yapacaklar ve Ehl-i Sünnet olan müslümanlara zulüm edecekler.Iran üzerinden daima müslümanlara gözdağı veriliyor. İran İngilizlerin desteği ile kurulan Humeyni devletidir. İran İslam Devleti değildir.
    Cevapla
  • ZOR3838ZOR 4 yıl önce Şikayet Et
    İRAN bir savaşa çekoldiği anda bütün konsantrasyonunu israile çevirmeli ve var gücüyle yüklenmeli. Yunan israil ermeni bunlar bölgemizin soytarılarıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?