Trump'tan 11 Eylül çıkışı! Kimin yaptığını biliyorum

ABD Başkanı Donald Trump, El Kaide tarafından üstlenilen 11 Eylül saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trump'tan 11 Eylül çıkışı! Kimin yaptığını biliyorum
Trump'tan 11 Eylül çıkışı! Kimin yaptığını biliyorum
GİRİŞ 18.06.2019 11:36 GÜNCELLEME 18.06.2019 11:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

ABC News'ten George Stephanopoulos'a röportaj veren ABD Başkanı Donald Trump, Eylül 2001'de ABD'de düzenlenen terör saldırılarının ardından kimin olduğunu bildiği mesajını vererek, New York'taki Dünya Ticaret Merkezi binasını "Irak'ın yıkmadığını" söyledi.

 

 

Saldırıların ardında kimin olduğunu bildiğini ima eden Trump, "Irak değildi, başkalarıydı. Ve sanırım onların kim olduğunu biliyorum" dedi.

Röportajda ABD'nin Ortadoğu'ya askeri müdahalesini "ülke tarihinin en kötü kararı" olarak niteleyen Trump, "Ortadoğu bataklık gibi. Oraya gitmek korkunç bir karardı. Korkunç" dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sevgili abd beni densizlikle suçlarsınız belki ama ikiz kuleleri kendinizin vurduğunuzu iddaasında bulundum vede dğrudur. bu er yada geç bilinecekti zaten herkeste biliyor. bu itirafınız sizin de kurtuluşunuz olacak. hani bir laf varya felç olursun ama ölmessin diye. belki herkes için hayırlı olur bunu dünyanın bilmesi. akıllı olsun herkes derim ama artık çok geç. gelin dünyayı harap etmeyin her şeyi bir öfkeye mahkum etmesin kimse. ama benim lafım mecazi anlamda traş fasara gelirbunuda biliyorum.
    Cevapla
  • yılmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın tramp abd ikiz kuleleri kendi vurdu. bunu bilen şeytanlar zaten sustu. bilmeyenleri ise abd tarafından güya masumiyet maskesiyle süsledi. şimdi durum patladı kılıf bulamıyorsunuz artık. ben o gün akşamı işteydim sret ve emin tavırla abd kendileri yapmıştır dedim. vede öyle çıktı. şimdi herkes suspus. aynı sizin taktiğinizi çin sizin üzerinizden yapacağından korktuğunuz için ya itiraf edeceksiniz yada çinin yapacaklarına maruz kalacaksınız. her iki ucuda felaket kurtuluş yok. tek çare çine yalvar yakar vazgeçireceksiniz. abd karizma yerlerde
    Cevapla
  • Tugay 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahudilerdi ama söylemek icin yürek ister
    Cevapla
  • cumayerli 4 yıl önce Şikayet Et
    simdi de irana saldirmak icin iran ikiz kulelere saldiri yapti dersiniz
    Cevapla
  • Abidin 4 yıl önce Şikayet Et
    O halde neden bin ladini öldürdünüz katil abd akittiğin kanda boğulursun inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...