Lavrov: Kurtlardan korkuyorsan ormana girme

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İsviçre'nin Moskova Büyükelçisi Yves Rossier'e Rusya'ya yönelik yaptırımları hatırlatarak, ' Rusya'da bir atasözü vardır. Kurtlardan korkuyorsan, ormana girme' dedi.

Lavrov: Kurtlardan korkuyorsan ormana girme
Lavrov: Kurtlardan korkuyorsan ormana girme
GİRİŞ 19.06.2019 17:58 GÜNCELLEME 19.06.2019 17:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'daki İsviçre Büyükelçiliği'nin yeni binasının açılış törenine katıldı. Lavrov törendeki konuşmasında, İsviçre Büyükelçisinin Rusya'yı, Moskova'yı sevdiğini söylediğini ve samimi olduğuna kesinlikle inandığını söyledi.

 

Lavrov, Rusya'ya yönelik yaptırımları hatırlatarak espirili bir dille ''Rusya'da Kurtlardan korkuyorsan ormana girme.'' diye bir atasözü vardır. dedi.

VATANDAŞLIK, BİNA VE GÜVENLİKÇİ MİZAHI
 
Büyükelçi Yves Rossier'in henüz Rus vatandaşlığı almamış olmasını espiri bir dille anlatan Lavrov'un espirilerinden bina ve güvenlikçilerde nasibini aldı. 
 
Lavrov, ''Elbette herkes tarafından iyi bilinen İsviçre zerafeti ve sadeliğinin burada ortaya çıktığını görüyorum. Özellikle ulusal kostümler giyen güvenlik personeli manzarayla uyum içinde.'' dedi.
 

 

 

YORUMLAR 3
  • hıghlander 4 yıl önce Şikayet Et
    ehem!..bir de..herkesin ormanda çok korktuğu puslu havayı,biz bilakis çok severiz!. bunu da hatırlatsaydınız ilgilenenlere.
    Cevapla
  • zalo han 4 yıl önce Şikayet Et
    sonunu düşünen kahraman olamaz.
    Cevapla
  • Haso 4 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel anlamli bir mesage
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti