Bu silah 162 bin 500 euroya satıldı! Özelliği ise...

Hollandalı ünlü ressam Vincent Van Gogh’un kendini öldürdüğü düşünülen silah, açık artırmayla 162 bin 500 euroya alıcı buldu.

Bu silah 162 bin 500 euroya satıldı! Özelliği ise...
Bu silah 162 bin 500 euroya satıldı! Özelliği ise...
GİRİŞ 19.06.2019 18:45 GÜNCELLEME 19.06.2019 18:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fransa’nın başkenti Paris’teki Drouot Müzayede Evi’nde, Hollandalı ressam Vincent Van Gogh’un kendini öldürdüğü düşünülen silah açık artırmayla satışa sunuldu. Paslanmış ve kullanılamaz durumda olan silah 162 bin 500 euroya satıldı.

İsmi belirtilmeyen ve özel bir koleksiyoncunun satın aldığı 7 mm’lik bir cep pistolu olan silah, 1960’lı yıllarda, Van Gogh’un kendini öldürdüğü Fransız kasabası Auvers-sur-Oise yakınlarında tarlada bulunmuştu.

Sanat tarihinin önemli silahı, Van Gogh Müzesi’nde sergilenmişti. Van Gogh’un silahı bir hancıdan ödünç aldığı ve bu silahla intihar ettiği belirtiliyor. Diğer bir ölüm senaryosu ise iki çocuğun silahla oynarken, kaza sonucu ateş almasıyla Van Gogh’un yaralandığı ve daha sonra öldüğü. Vincent Van Gogh, 29 Temmuz 1890’da hayata veda etti. 

YORUMLAR 8
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    alanda para artık neyse...
    Cevapla
  • ÇAKIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Alan memnun satan memnun bize hiçbirşey düşmez.
    Cevapla
  • Gurbetçi Bilocan 4 yıl önce Şikayet Et
    Alıcının adı yine belirtilmemiş.. Alan bunları zengin etmek isteyen Arap vahhabi milyarderlerinden biri olma ihtimali var. Malûm New York, Londra müzayedelerindede durum aynı. Belki TV'den yada gazeteler'den denk gelmişsinizdir adamların sarayları, yalıları batıdan satın alınan antika ve sanat eserleri ile dolu.
    Cevapla
  • önkonyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    bunu alanda akıl yok diyeceğim ama,alan kişide kendinden daha akılsız birine üç beş katına satar. Artık kimin elinde patlarsa. Muhtemelen arap emirlerden biri alır en son.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam 1890 yılında ölüyor. 70 yıl sonra öldüğü kasabada bir silah bulunuyor. Bu silahın Van Gogh'a ait olduğunu hemen anlıyorlar. Adamın biri de buna inanıp o pas yığınına bir sürü para veriyor. Allah akıl fikir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir