Müslümanlara saldıracaklardı! Suçlarını itiraf ettiler

ABD'nin New York eyaletinin kuzey bölgesindeki kırsal alanda Müslümanların yaşadığı Islamberg kasabasına bombalı saldırı planladıkları gerekçesiyle tutuklanan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemede haklarındaki suçlamaları kabul etti.

Müslümanlara saldıracaklardı! Suçlarını itiraf ettiler
Müslümanlara saldıracaklardı! Suçlarını itiraf ettiler
GİRİŞ 29.06.2019 17:21 GÜNCELLEME 29.06.2019 17:21
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bölge Savcı Yardımcısı Matthew Schwartz, mahkeme çıkışında yaptığı açıklamada, sanıkların "Islamberg'teki Müslümanları öldürmeyi planladıklarını" itiraf ettiğini belirtti.

 

 

Vincent Vetromile (19), Brian Colaneri (20) ve Andrew Crysel (18) adlı gençlerin, "Terör eylemi tasarlama, silah ve patlayıcı alet bulundurma" suçlarından 4 ila 12 yıl arası hapis cezası alabileceği bildirildi.

Ocakta 3 genç, Müslümanların yoğun olarak yaşadığı Islamberg kasabasına el yapımı bombalarla saldırı planladıkları gerekçesiyle tutuklanmıştı.

 

 

Polis, sanıkların evlerinde yaptığı aramalarda 3 el yapımı bomba ve 23 silah bulmuştu.

Islamberg kasabası, New York'un merkezinden bu bölgeye göç eden Pakistanlı din adamı Mübarek Ali Gilani ve takipçileri tarafından Catskills bölgesi yakınlarında kurulmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Albastı 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bunlara kalkıp deli derler psikolojik sorunları var derler ama bir müslüman yapsa (gerçi bunu yapanlar müslüman kimliği altına saklanan Batılı teröristler) terörist derler
    Cevapla
  • BeYzAdE 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonra Müslümanlar terörist derler ..
    Cevapla
  • Bolvadinoli03 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu üç domusuktan bir yarim adam da cikmaz bunlarin tümü bomba olsa ye yazar insan artiki bir yaratiklar
    Cevapla
  • Mesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence kötü birileri gibi durmuyorlar. Sadece islami konuda cahiller. Körlemeye düşmanlık yapıyorlar. Kuran-ı kerimi okumuş olsalar, bizden daha müslüman olabilirlerdi
    Cevapla
  • Ordulu 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalı ya hiç benzemiyorlar. Muhtemelen bunları saldırması için tuttular !
    Cevapla
  • Burak 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerikalı diye bişey yok ki zaten Amerikalılar Avrupa kökenli hepsi İngiliz, Alman, Fransız, İspanyol kökenli isimlerinden bile belli oluyor bu adamlar İngiliz, Alman, Fransız isimleri soyisimleri taşıyor. Dünyada terör estirenler hala Avrupalılar yani. Gerçek Amerikalılar yerliler yani kızılderililer onlarında kimseye bir zararı yok kendi hallerinde yaşıyorlar ama bu Avrupalılar Amerika kıtasını işgal ettikten sonra bu yerli ahaliyi katletmeye ve asimile etmeye başladılar gittikleri her yerde yaptıkları gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi