'Bu kadın ülkemiz için büyük tehlikelinin yaşayan kanıtı'

ABD'li Foxnews kanalının sunucularından Tucker Carlson, ABD Kongresi'nin ilk Müslüman kadın üyesi Ilhan Omar hakkında, "ABD'ye göçün tehlikeli olabileceğinin yaşayan kanıtı" ifadelerini kullandı.

'Bu kadın ülkemiz için büyük tehlikelinin yaşayan kanıtı'
'Bu kadın ülkemiz için büyük tehlikelinin yaşayan kanıtı'
GİRİŞ 11.07.2019 10:42 GÜNCELLEME 11.07.2019 10:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'a yakınlığı ile bilinen ABD'li Foxnews kanalının spikerlerinden Tucker Carlson, "Tucker Carlson Tonight" isimli programında ABD Kongresi'nin ilk Müslüman kadın üyesi Ilhan Omar hakkında skandal sözler söyledi.

Omar'ın ABD'yi her fırsatta kötülediğini iddia eden sunucu, "Ilhan Omer göçmenlik uygulamasının ülkemiz için tehlikeli olabileceğinin yaşayan kanıtıdır" ifadelerini kullandı.

Carlson'un sözlerine sosyal medyadan cevap veren Omar ise, "Doğruyu söylemek gerekirse böyle ırkçı bir ahmağın benim kongredeki yerim hakkında ağlamasını izlemek eğlenceli gibi" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    elin gavuru söyler her kim ülkesini terk edip gavurun altında yaşamak için çabalarsa ona bu kelimeler az bile eyi sölemiş eline sağlık o gavurun
    Cevapla
  • Guaidoglu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bizim FOX bunlardan farkli. Hele bi firsat gecsin neler yazar ve yaparlar. Ordaki kafir kafirlik yapiyor bizdeki müslümanim diyor kafirlik yapiyor.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun cesaretli kadın Barekallah.
    Cevapla
  • KaraKartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık...
    Cevapla
  • Dikeyyorum 4 yıl önce Şikayet Et
    Harika cevap. Küstah sunucu sende ingiliz tohumusun. Senin orda ne işin var ? Senin vatandaşların mülteci konumunda olmuyormu ? Diye sormazlarmı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı