Almanya'ya çağrı: Orduyu hazırla! Rusya bu ülkelere saldırabilir!

Alman Die Welt gazetesi, Rusya’nın yasaklı füzelerle silahlandığını, Avrupa’da savaş hazırlıkları yapıyor gibi göründüğünü ve bu şekilde NATO’yu harekete geçirmek zorunda bıraktığını yazdı.

Almanya'ya çağrı: Orduyu hazırla! Rusya bu ülkelere saldırabilir!
Almanya'ya çağrı: Orduyu hazırla! Rusya bu ülkelere saldırabilir!
GİRİŞ 17.07.2019 04:42 GÜNCELLEME 17.07.2019 05:09
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

NATO genel sekreterinin eski yardımcısı emekli general Heinrich Braus ve Kiel Üniversitesi Güvenlik Politikaları Enstitüsü Direktörü Joachim Krause’nin açıklamalarını aktaran Alman Die Welt Gazetesi, Rusya’nın yasaklı füzelerle silahlanmaya devam ettiğini, Avrupa’da savaş hazırlıkları yapıyor gibi göründüğünü ve bu şekilde NATO’yu harekete geçirmek zorunda bıraktığını ifade etti.

 

 

KRAUSE: AVRUPA İKLİM VE GÖÇ KRİZİYLE UĞRAŞIRKEN RUSYA SAVAŞA HAZIRLANIYOR

Habere göre Krause, Avrupa iklim değişiklikleri ve göç krizi ile meşgulken Rusya’nın geçerli neden olmadan nükleer silah kullanma tehditli bölgesel savaşlara hazırlık yaptığını savundu.

 

 

BRAUS: RUSYA DÜNYA DÜZENİNİ YOK ETMEYE ÇALIŞIYOR! BEKLENMEYEN BİR DARBE İNDİREBİLİRLER

Braus’a göre ise Rusya'nın, Batı devletleri ile kasten zıtlaştığını, ayrıca dünya düzenini yok etmeye ve NATO’nun birliğini bozmaya çalıştığını, ancak NATO ile bir çatışmadan galip çıkamayacağının farkında olduğundan nükleer tehditle destekli ‘beklenmeyen bir darbe’ indirebileceğini iddia etti.

Braus, Rusya’nın bu eylemleri sonucunda Avrupa ülkelerinin kapsamlı bir savaş ile statükolarını Moskova lehine radikal bir biçimde değiştirmek arasında seçim yapmak durumunda kalacaklarını ileri sürdü.

RUSYA'NIN SALDIRMA İHTİMALİ BULUNAN ÜLKELER

Eski general, Rusya’nın ‘saldırılarına’ başlayabileceği yerleri ise Karadeniz bölgesi, Baltık ülkeleri, Polonya ve Ukrayna olarak sıraladı.

"ALMANYA BİR AN ÖNCE ORDUYU SAVAŞA HAZIR HALE GETİRMELİ"

Bu arada her iki uzman da böyle bir çatışmada, coğrafi konumundan dolayı kilit rolde Almanya’nın olacağını öngörerek, Alman yönetimini silahlı kuvvetlerini bir an önce NATO’nunu zor görevleri icra etmek üzere savaşa hazır hale getirmeye çağırdı.

KAYNAK: SPUTNİK
YORUMLAR 62
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Hazır olmadığınız ne malum? Belki şeytana güvenilir ama AB'ye hele hele ABD'ye hiç güvenilmez. Bunlar 2kere2 4 dese durup düşünmekte FAYDA var.
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    AB ye zaten alinmayacagiz ki onun da durumu ortadayken dünya yavaş yavaş bireysel ve ulusal devlet olmaya doğru gidiyor .Kimse kimsenin dostu değil ve çıkar neyse o yapılmalı. S-400 mükemmel ve hatta geç kalınmış bir hamle.
    Cevapla
  • Aslen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tam psikopat.. esas korkulması gerek bir şey varsa içinizdeki aşırı sağcılardan , ırkçılardan korkun. Dünyayı savaşa Rusya değil onlar sürükleyecek... Yarım kalan üstün ırk projesini hayata geçirmek için yarım asırdır ellerini ovuşturuyorlar. Rusya silahlanıyorsa bu psikopatlardan kendi korumak için yapıyordur. Avrupa'da bugün en büyük sorun: ırkçılık ve faşizm
    Cevapla
  • frezeci 4 yıl önce Şikayet Et
    gaye ortam yaratıp silah satmak. korede oldugu gibi.
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    rusya 145 milyonluk bir ülke ve 55 milyonuda müslüman.rusyanin Türkiye ile iyi ve kalici ili$kiler yapmasida asla asa avrupaya güveni olmamasindandir.rusya bir avrupa ülkesi ama avrupa rusyayi asla asla tarihleri boyunca hic sevmed.Bu durum halada devam ediyor..Putinde kendi ülkesi kendi halkini refahi icin caba harciyor ve tek az veya cok güven duydugu ülke Türkiyedir.Bence gelecek yüz yilar Türkiye ve Rusyanindir.
    Cevapla
  • Gurbetçi Bilocan 4 yıl önce Şikayet Et
    O 55 miliyonun 20-50 yaş aralığındaki topluluğun en az yüzde 60-70 inin Türkiye'ye bir hayrı olmaz. Uyan ey gözlerim gafletten uyan. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu