Ünlü rapçi için Trump devreye girdi

Kim Kardashian West'in ABD Başkanı Donald Trump'ı ünlü rapçi A $ AP Rocky'yi kurtarması için teşvik etmesi sonucu, Trump, İsveç hükümetinin gözaltında tuttuğu rapçi A $ AP Rocky'yi serbest bırakmak için çalışmalarını sürdürdüğünü açıklamıştı. Bugün yaptığı paylaşımda ise kendisine kefil olabileceğini söyledi

Ünlü rapçi için Trump devreye girdi
Ünlü rapçi için Trump devreye girdi
GİRİŞ 21.07.2019 00:45 GÜNCELLEME 21.07.2019 00:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Asıl adı Rakim Mayers olan rapçi, bir müzik festivali öncesinde Stockholm'de kavgaya karıştığı iddiasıyla İsveç polisi tarafından gözaltına alınarak bu ayın başından beri hapiste tutuluyordu.

 

 

Donald Trump, haftalardır İsveç'te gözaltında tutulan Amerikan rapçi A $ AP Rocky'yi serbest bırakmak için çalıştığını söyleyerek, dün yaptığı açıklamada, "A $ AP Rocky'ye nasıl yardım edebileceğimiz konusunda İsveç'in çok yetenekli Başbakanını arayacağım," demişti.

"ÇOK GÜZEL BİR KONUŞMA YAPTIK"

 

 

Bugün Twitter hesabından paylaşım yapan Trump, "İsveç Başbakanı Stefan Löfwen ile çok güzel bir konuşma yaptık. Amerikan vatandaşı A $ AP Rocky'ye adil davranılacağı konusunda bana güvence verdi. Aynı şekilde ben de kendisine A $ AP'ın uçuş için riskli olmadığı, kefaleti konusunda kişisel olarak kefil olabileceğimi ya da başka bir alternatif olabileceğinin garantisini verdim. Ekibimiz konuşmalara devam ediyor, önümüzdeki 48 saat içinde yeniden konuşma konusunda mutabık kaldık" dedi.

YORUMLAR 1
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada kimse bir abd liyi alıkoyamaz. maalesef o güç kimsede yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...