Kaçırılan 4 Türk için operasyon başlatıldı

Nijerya polisi, Gbale köyünde fidye için kaçırılan 4 Türk vatandaşını kurtarmak için operasyon başlattı. Kaçırılan 4 Türk vatandaşının kimlikleri açıklandı.

Kaçırılan 4 Türk için operasyon başlatıldı
Kaçırılan 4 Türk için operasyon başlatıldı
GİRİŞ 22.07.2019 00:11 GÜNCELLEME 22.07.2019 00:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Nijerya'da 4 Türk vatandaşı Cumartesi gecesi kimliği belirsiz kişilerce fidye için kaçırıldı. Kwara Eyalet Emniyeti Sözcüsü Okasanmi Ajayi, Türk vatandaşlarının kurtarılması için operasyon başlattıklarını açıkladı. Sözcü Ajayi yaptığı açıklamada, Türk vatandaşlarının Gbale köyünde bir kafede otururken kaçırıldığını kaydetti.

 

Öte yandan, Nijerya açıklarında silahlı kişiler, Salı günü 18 Türk'ün bulunduğu bir gemiye saldırarak, 10 Türk vatandaşını kaçırdı.

VATANDAŞLARIMIZIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Nijerya’nın Kwara bölgesinde Gbugbu köyünde Cumartesi gecesi 4 Türk vatandaşı fidye için kaçırıldı. Kwara Eyalet Emniyeti Sözcüsü Okasanmi Ajayi geçtiğimiz saatlerde yaptığı açıklamada, Türklerin kaçırıldığını doğrulayarak operasyon başlattıklarını duyurmuştu. Sözcü Ajayi yaptığı son açıklamada Türklerin kimliklerini tespit ettiklerini aktardı. Kaçırılan kişilerin, Seyit Keklik (25), Yasin Çolak (33), Ergun Yurdakul (35) ve Şener Apal (40) olduğu açıklandı. Türk vatandaşlarının bölgedeki bir taş ocağında çalıştıkları bildirildi.

YORUMLAR 15
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Donanmayi yollayin
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN BU HASMANE DURUMLARDA ARTIŞ VAR??? Yeni ABD büyükelçisinin " şehitlerimiz önündeki" foto ile göreve başlaması? Kaçırılan Türk gemicileri, şehit edilen diplomatlar. Bunların tam da S- 400 lerin sevkiyatında yaşanması tesadüf olamaz. Dalga mı geçiyorlar, bunlar müttefik ise düşmana gerek yok. Predator vermedin Amerika ne oldu ? Yerli predastölerimiz var. Yerli uçaklarımız da olacak .Küresel güç olacağız. Akdenizdeki petrol ve gazı alacağız. Başka çare yok .
    Cevapla
  • Bir G@rip 4 yıl önce Şikayet Et
    Orada birileri bizim Nijeryalı kardeşlerimizle aramızda kan davası başlatmak istiyor (Ayni Türk kürt v.s. gibi) demekki oradaya askeri üst kurma zamanımız gelemiş.
    Cevapla
  • takoz 4 yıl önce Şikayet Et
    bordo berelileri gönderin vatandaşlarımızı kurtarın ve kaçıranların hepsinin kafasına sıkın hiç biri sağ kalmasın ki bir daha kimse Türk vatandaşını kaçırmaya cesaret edemesin.
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    sakin ol pc oyunu değil bu iş orası başka ülke
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya istiklal ya ölüm. Durmayacak bu kafirler. Aynını yapmak lazım. İntikam almadan olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar