Miçotakis'ten yeni Türkiye ve Erdoğan açıklaması!

Yunanistan'ın yeni Başbakanı Kiryakos Miçotakis, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkilerimizi ileriye taşıyacak cesur adımlar atmaya davet konusunda tereddüt etmeyeceğim' dedi.

Miçotakis'ten yeni Türkiye ve Erdoğan açıklaması!
Miçotakis'ten yeni Türkiye ve Erdoğan açıklaması!
GİRİŞ 23.07.2019 06:06 GÜNCELLEME 23.07.2019 06:32
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da 7 Temmuz'da yapılan seçimlerin galibi Yeni Demokrasi Partisi (YDP) lideri ve Başbakan Kiryakos Miçotakis, parlamentoda hükümet programını açıkladı.
 
Miçotakis'in açıkladığı programda en çok ekonomik sorunlarla boğuşan ülkeye can suyu olacak çözüm arayışlarına yer verildi. 2019 yılı sonu itibariyle ve aşamalı olarak vergilerin hafifletilmesi, yabancı yatırımcıları cezbedecek projeler, eğitim sistemindeki sorunlara çözüm ve teröristlere tanınan izinlerin kaldırılması için ceza hukukunda değişiklik programın başlıkları arasında yer aldı.
 
''COĞRAFYA BİRLİKTE YAŞAMAMIZI BUYURUYOR''
 
Konuşmasında Türkiye ile ilişkilere de yer veren Miçotakis, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilişkilerimizi ileriye taşıyacak cesur adımlar atmaya davet konusunda tereddüt etmeyeceğim" dedi
 
Coğrafyanın Türk ve Yunanların birlikte yaşaması buyurduğunu belirten Miçotakis, gerginliklerle silahlanma yarışının iki tarafa da enerji kaybettirdiğini ifade etti.
 

 

 

YORUMLAR 31
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüleri, pkklıları, dhkpclileri iade etmekle işe başlayabilirsin. Batı trakya türklerinin müftülerini kendilerinin seçmelerini ve atinadaki cami yapımını sağlayabilirsin miçotakis. Bunlar olması gereken en asgariler. Bunları yapmamak zaten Yunanistan ın kötü komşu olduğunun göstergesidir. Bunları düzeltmekle işe başlamalı miçıtakis bey.
    Cevapla
  • Bay Y 4 yıl önce Şikayet Et
    Başka türlü olmayacağını zaten bal gibi biliyorsunuz miçocum.
    Cevapla
  • Kral 4 yıl önce Şikayet Et
    Aferin mıçe
    Cevapla
  • sahın 4 yıl önce Şikayet Et
    "Coğrafyanın Türk ve Yunanların birlikte yaşaması buyurduğunu belirten Miçotakis, gerginliklerle silahlanma yarışının iki tarafa da enerji kaybettirdiğini" ifade etti. İşte akıllı olmak bu
    Cevapla
  • Erol 4 yıl önce Şikayet Et
    Her seyimiz, dil ve din haric, hep ayni. Neden birlikte iyi gecinemeyelim! Bu adamla iyi olur gibime geliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı