ABD resti çekti! Biz de boş durmayız

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, düzenlediği basın toplantısında Pekin'in Güney Çin Denizi'ndeki "istikrarsızlaştırıcı ve agresif" faaliyetlerine ABD'nin katlanamayacağını belirtti. Esper, "Çin bölgeyi kendi lehine şekillendirmeye çalışırken ABD boş durmayacak" dedi.

ABD resti çekti! Biz de boş durmayız
ABD resti çekti! Biz de boş durmayız
GİRİŞ 04.08.2019 17:09 GÜNCELLEME 04.08.2019 17:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Avusturya'nın Sidney kentinde düzenlediği basın toplantısında Pekin'in Güney Çin Denizi'ndeki "istikrarsızlaştırıcı ve agresif" faaliyetlerine ABD'nin katlanamayacağını belirtti. Esper, "Çin bölgeyi kendi lehine şekillendirmeye çalışırken ABD boş durmayacak" dedi.

 

 

Esper, "Kimsenin Hint-Pasifik'te hakim olamayacağına inanıyoruz ve bölgenin acil olan güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak için ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 9
  • Karamanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Çin bu yönde acayip abartıyor, neden dersen Çin Denizi denilen deniz sahaları, Filipinler’e, Malezya, Japonya, Vietnam, Cambodja, vs. onlara ait deniz bölgeleri.. Çin buraları kendi kafasına göre benim denmiş sahanlığım diye çıkma etmek istiyor... Buna gücü yetebilen ABD den ses çıkması bana göre uygundur...
    Cevapla
  • Mahoo 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd iste basi sikisinca ortaklar normal zamanda diger devletler rakipleri
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu sana ne dünyadan herkese karışıyorsun. Bir gün sağlam bi tokat yiyeceksin dünyaya küseceksin bak. Gittiğin yol yol değil
    Cevapla
  • Büyük 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dediğine başta yol vermeyeceklerdi Adamlar sinsi sinsi herşeye heryere girdikten sonra tokat atmak zor zaten onla o yibilecekleri tokatın hesabını yapıştır hani kavga yapmak istemeyen ilk hamleyi karşıdan bekler hamleyi görürse istediğide odur ya ABD de öyle işte bekliyorki biri tokat atsınız bütün gücü ile binsin başlarına öyle bi taktik işte kim baş edebilirdi ona bütün gücüyle hale yapsa sen bakma bazılarının ABD ye kafa tutuyor kolpalarına kendileri yol veriyor başka bişey deyil.
    Cevapla
  • lkj 4 yıl önce Şikayet Et
    abdnin dünya tarihinde yok oluşuna rus lobileri ve israil lobileri sebeb olacaktır inşallah amin
    Cevapla
  • Karadenizli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ortaklariymis yakında israil den başka kimseyi bulamayacaksiniz yanınızda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor